nowekbdg Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 jak bygoszcz rusza o kterj w strzyzawie
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 o 16.30 Pachołki.... o 18... normalnie na P i P .... ja tu nie widze 15.30 :gwizdanie:
Petara Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Wszystkiego Najlepszego!!!No to o której dzis ten spot dokladnie? Bo nie powiem ze godzina dosc porazajaca jak na pourodzinowe balowanie
majki77 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 stary dzis to mało kto wie na która spot jest [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 14:21_________________________________________________ja tam w ciemno jadę np, takie były plany i ustalenia ze odkąd jestm tu to tak nie było,także z kimś się napewno spotkam dziś tak myślę np z Blondi jestem umówiony na PiP o 18 :gwizdanie:
krzychu-trn Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ej no 16.30 parking przy krzyżu i wsio na ten temat
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 dzięki za spota jak zawsze kox
Blondi89 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Dzięki za spota Wiśnia, Damian przekażcie żonkom, że na następny raz to musimy więcej wypić a nie po 1
krzychu-trn Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ja również dziękuje za spota Bardzo ciekawy kilka osób się dziś pobawiło w bączki :> Wiśnia letnie dawały rade
damian_qbass Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja również dziękuje za spota... dzisiaj coś się działo :D Wiśnia, Damian przekażcie żonkom, że na następny raz to musimy więcej wypić a nie po 1 przekazane Agnieszka się zgadza tylko mam nadzieje że w jakimś cieplejszym miejscu... niby nie ma aż takiego mrozu ale zmarzłem strasznie ...
damian_qbass Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 fotek zadużo nie było... robionych... jakoś byłem zajęty zabawą... a Ty Majki dzisiaj podróżnik byłeś, ale jak zawsze Dałeś rade
WIŚNIA Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Dzięki za spota Wiśnia, Damian przekażcie żonkom, że na następny raz to musimy więcej wypić a nie po 1 Spot dobry byl żonka też jest za,tylko następnym razem cos mocniejszego [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 21:23_________________________________________________ Ja również dziękuje za spota Bardzo ciekawy kilka osób się dziś pobawiło w bączki :> Wiśnia letnie dawały rade a jak prawie jak wielosezonowe [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 21:25_________________________________________________Damian przekaz Agnieszce że zapach fajny i adekwatny do nazwy,szkoda tylko że na Bartka nie działa
Blondi89 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 przekazane Agnieszka się zgadza tylko mam nadzieje że w jakimś cieplejszym miejscu... niby nie ma aż takiego mrozu ale zmarzłem strasznie ... Ja się na szczęście grzałam A przy okazji mi się przypomniało, że Krzychu chiał się moim autkiem gaznąć... No ale sklera nie boli :gwizdanie:, także następnym razem
WIŚNIA Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Trzeba częściej wpadać na jakiś placyk póki śnieg jest ja sie wyszalałem troche,tylko te murki mnie przerażały jak koło nich bokiem przelatywałem :gwizdanie:
krzychu-trn Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 przekazane Agnieszka się zgadza tylko mam nadzieje że w jakimś cieplejszym miejscu... niby nie ma aż takiego mrozu ale zmarzłem strasznie ... Ja się na szczęście grzałam A przy okazji mi się przypomniało, że Krzychu chiał się moim autkiem gaznąć... No ale sklera nie boli :gwizdanie:, także następnym razem No pewka następnym razem zobaczę jak to pracuje
krzychu-trn Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Dzięki za spota. i Zapraszamy częściej
damian_qbass Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 a jak prawie jak wielosezonowe [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 21:25_________________________________________________Damian przekaz Agnieszce że zapach fajny i adekwatny do nazwy,szkoda tylko że na Bartka nie działa to jak na Ciebie nie działają Kadzidełka erotyczne no to tylko Ci koszulka zostaje :P
WIŚNIA Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 a jak prawie jak wielosezonowe [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 21:25_________________________________________________Damian przekaz Agnieszce że zapach fajny i adekwatny do nazwy,szkoda tylko że na Bartka nie działa to jak na Ciebie nie działają Kadzidełka erotyczne no to tylko Ci koszulka zostaje :P :polew: może zadziała poczekamy zobaczymy :polew: trzeba sie zalogować
Rekomendowane odpowiedzi