Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre foty Damian :thumbup:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

dzieki, ale musze aparat zmienić... z dnia na dzień robi coraz gorsze jakościowo zdjęcia :( orientuje się ktoś w sprawach lustrzanek? by coś dobrego polecic, nawet używanego w dobrej cenie....

Opublikowano

:bry:

Widzę, że niezła zabawa była wczoraj na spocie!!!! Ja jak zwykle nieobecny :( aż wstyd się przyznać, że wczoraj byłem w Toruniu w tych godzinach :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Trzeba się poprawić [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 09:25_________________________________________________

dzieki, ale musze aparat zmienić... z dnia na dzień robi coraz gorsze jakościowo zdjęcia :( orientuje się ktoś w sprawach lustrzanek? by coś dobrego polecic, nawet używanego w dobrej cenie....

http://www.fotopolis.pl/index.php?n=8154

Mam taki sprzęcik i powiem Ci że wali zajefajne fotki. Oczywiście nadal nie wykorzystuje wszystkich możliwości aparatu ale mimi wszystko gorąco polecam!! :good: :good: :good:

Opublikowano

:bry:

Widzę, że niezła zabawa była wczoraj na spocie!!!! Ja jak zwykle nieobecny :( aż wstyd się przyznać, że wczoraj byłem w Toruniu w tych godzinach :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Trzeba się poprawić

:bicz:

następnym razem mam nadzieje że dasz rade :P odnośnie Fotografi, ja jakiś czas temu korzystałem z Pentaxa isDL... byłem bardzo zadowolony... a teraz zwykła kompakówka która daje mało możliwości

Opublikowano

Może jak uda mi się pojawić na spocie to wezmę ze sobą sprzęcik to Ci się pochwalę :good:

Opublikowano

Może jak uda mi się pojawić na spocie to wezmę ze sobą sprzęcik to Ci się pochwalę :good:

:good:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Polecam coś z Canona albo Nikona. Osobiście używam EOSa 400D i jestem zadowolony ale to już dość stary sprzęcik. Bawiłem się kilkoma nikonami i mnie wciągnął ten system. Nie wiem co, ale coś bardziej przekonuje mnie do Nikona i cały czas zastanawiam się nad przesiadką. Generalnie aparaty tych firm stoją na wysokim poziomie i są bardzo porównywalne. W starszych Nikonach były problemy z szumami, znowu Canon miał gorsze odwzorowanie kolorów. Teraz podobno to podobno zostało zminimalizowane...

Opublikowano

chyba też bym wolał A4... myśle że nie odczujesz dużej różnicy miedzy mocą, pieniądze większe tak jak pisze Grzesiu .. a nie da się ukryć że B5 jest jednak praktyczniejszym Autem niż A3...

Opublikowano

Przekaźnik odpowiedzialny za kontrolę żarówek kupiony ;) Już jest właściwie FIS w 100% wykorzystany :kox: