wera :) Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jak tam początek tygodnia? taki sam jak ostatnio po nocce hehehe :decayed: mam dosc potrzebuje wiecej snu bo zwariuje hehe
Miszcz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 szukam zbytu na ładny narożnik nie chce ktos ??? :kox:
jedrekx Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 a ja na 13 egzamin z rachunkowości
Zaleczeq Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 OOO fuj rachunkowosc a masz moze controlling ?? bo to tez posrane jest
jedrekx Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 nieee... i jak to jest coś w stylu rachunkowości to się cieszę, że nie mam
Zaleczeq Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 no jest jeszcze bardziej pokrecone niz rachunkowosc
tomiczka Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam :hi I znowu poniedziałek I pewnie kolejne prace przy Artura szaraczku ..... :gwizdanie: No to Panie i Panowie, miłego i owocnego tygodnia życzę.
Kierownik Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam :hi I znowu poniedziałek I pewnie kolejne prace przy Artura szaraczku ..... :gwizdanie: No to Panie i Panowie, miłego i owocnego tygodnia życzę. Oo dawno nie widziałem tego szaraka, twojego a6 zresztą tez a co w planach do modzenia jest ?
manny90 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dzień pełen przygód... Nocowałem poza domem, rano odpalam samochód chce wyjechać od lubej z podwórka, zapomniałem otworzyć bramę. Wysiadam z auta (odpalone) otwieram bramę, wrac am do samochodu, a tu zamknięte zamki, centralny zwariował. Najgorsze, że musiałem swoją na egzamin zawieźć na 11:30, a tu klops, samochód odpalony, ale zamknięty :gwizdanie: Ledwo zdążyła, ja musiałem kołować zapasowy kluczyk, zajęło mi to 2h i mnóstwo telefonów. No właśnie, telefon. Zepsuł się jak na złość. A to jeszcze nie koniec. Odpalam kompa a tu nic... Nie rusza... Dzisiaj już nic mnie nie zdziwi.
karolusss Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dzień pełen przygód... Nocowałem poza domem, rano odpalam samochód chce wyjechać od lubej z podwórka, zapomniałem otworzyć bramę. Wysiadam z auta (odpalone) otwieram bramę, wrac am do samochodu, a tu zamknięte zamki, centralny zwariował. Najgorsze, że musiałem swoją na egzamin zawieźć na 11:30, a tu klops, samochód odpalony, ale zamknięty :gwizdanie: Ledwo zdążyła, ja musiałem kołować zapasowy kluczyk, zajęło mi to 2h i mnóstwo telefonów. No właśnie, telefon. Zepsuł się jak na złość. A to jeszcze nie koniec. Odpalam kompa a tu nic... Nie rusza... Dzisiaj już nic mnie nie zdziwi. Wyjezdzam dzis do Olsztyna (mgla i -10st C), przede mna jedzie kumpel. http://zapodaj.net/f68bacf3955b.jpg.html Przyjechała Policja, stanęli na awaryjkach i przyp... w nich następny delikwent, który miał za ciężką nogę jak na panujące warunki... I co zdziwiony?
manny90 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wzywali policję? Czy się dogadali?
karolusss Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 http://zapodaj.net/f68bacf3955b.jpg.html Nie byli zbyt zadowoleni wiec pewnie sie nie dogadali... ale swoja droga nawet na bombach losie nie staneli...
jedrekx Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 byłem dziś u Konarzewskiego odebrać Q7 z serwisu i chciałem sobie przy okazji zobaczyć B8. niestety nie mieli żadnego ze sportowymi fotelami więc przymierzyć się nie miałem w co ładne dwie A7 stoją, ale wszedłem sobie do VW obejrzeć Passata.. niestety CC nie było na miejscu, ale był poliftowy sedan... piękne auto, w środku wykonane 1000 razy lepiej niż przedlift (materiały podobne do tych, co mam w A3). niezły wypas navi, dsg, system bezkluczykowy itp itd, ale niestety bez xenonów... cena - 144.500 za 134000 stało A4 fajnie wyposażone z 2010 roku i chyba wolałbym to..
Artur82 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jedrek o czym Ty do nas piszesz :polew:
jedrekx Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 tak w ogóle Manny to najlepszego Artur piszę o tym bo biorę też pod uwagę Passata
Artur82 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 MANNY WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !! :drunk: :drunk: :drunk:
manny90 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Podziękował wszystkim i każdemu z osobna
Rekomendowane odpowiedzi