Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Jak tam początek tygodnia? :P
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gitarka :D Zrobiłem 100% w GTA4 :banan:

Opublikowano

:hi: Jak tam początek tygodnia? :P

:bry: taki sam jak ostatnio po nocce hehehe :decayed: :decayed: mam dosc potrzebuje wiecej snu bo zwariuje :sesese: hehe

Opublikowano

a ja na 13 egzamin z rachunkowości :wallbash:

Opublikowano

:hi:

OOO fuj rachunkowosc :( a masz moze controlling ?? bo to tez posrane jest :cool1::naughty:

Opublikowano

nieee... i jak to jest coś w stylu rachunkowości to się cieszę, że nie mam :decayed:

Opublikowano

no jest jeszcze bardziej pokrecone niz rachunkowosc :decayed::naughty:

Opublikowano

Witam :hi

I znowu poniedziałek :sick3:

I pewnie kolejne prace przy Artura szaraczku ..... :gwizdanie:

No to Panie i Panowie, miłego i owocnego tygodnia życzę.

Opublikowano

Witam :hi

I znowu poniedziałek :sick3:

I pewnie kolejne prace przy Artura szaraczku ..... :gwizdanie:

No to Panie i Panowie, miłego i owocnego tygodnia życzę.

Oo dawno nie widziałem tego szaraka, twojego a6 zresztą tez :) a co w planach do modzenia jest ?

Opublikowano

Dzień pełen przygód...

Nocowałem poza domem, rano odpalam samochód chce wyjechać od lubej z podwórka, zapomniałem otworzyć bramę. Wysiadam z auta (odpalone) otwieram bramę, wrac am do samochodu, a tu zamknięte zamki, centralny zwariował. Najgorsze, że musiałem swoją na egzamin zawieźć na 11:30, a tu klops, samochód odpalony, ale zamknięty :gwizdanie: Ledwo zdążyła, ja musiałem kołować zapasowy kluczyk, zajęło mi to 2h i mnóstwo telefonów. No właśnie, telefon. Zepsuł się jak na złość. A to jeszcze nie koniec. Odpalam kompa a tu nic... Nie rusza...

Dzisiaj już nic mnie nie zdziwi.

Opublikowano

Dzień pełen przygód...

Nocowałem poza domem, rano odpalam samochód chce wyjechać od lubej z podwórka, zapomniałem otworzyć bramę. Wysiadam z auta (odpalone) otwieram bramę, wrac am do samochodu, a tu zamknięte zamki, centralny zwariował. Najgorsze, że musiałem swoją na egzamin zawieźć na 11:30, a tu klops, samochód odpalony, ale zamknięty :gwizdanie: Ledwo zdążyła, ja musiałem kołować zapasowy kluczyk, zajęło mi to 2h i mnóstwo telefonów. No właśnie, telefon. Zepsuł się jak na złość. A to jeszcze nie koniec. Odpalam kompa a tu nic... Nie rusza...

Dzisiaj już nic mnie nie zdziwi.

Wyjezdzam dzis do Olsztyna (mgla i -10st C), przede mna jedzie kumpel. http://zapodaj.net/f68bacf3955b.jpg.html

Przyjechała Policja, stanęli na awaryjkach i przyp... w nich następny delikwent, który miał za ciężką nogę jak na panujące warunki...

I co zdziwiony? :polew:

Opublikowano
:polew: Wzywali policję? Czy się dogadali? :polew:
Opublikowano

byłem dziś u Konarzewskiego odebrać Q7 z serwisu i chciałem sobie przy okazji zobaczyć B8. niestety nie mieli żadnego ze sportowymi fotelami więc przymierzyć się nie miałem w co :wallbash: ładne dwie A7 stoją, ale wszedłem sobie do VW obejrzeć Passata.. niestety CC nie było na miejscu, ale był poliftowy sedan... piękne auto, w środku wykonane 1000 razy lepiej niż przedlift (materiały podobne do tych, co mam w A3). niezły wypas navi, dsg, system bezkluczykowy itp itd, ale niestety bez xenonów... cena - 144.500 :wallbash: za 134000 stało A4 fajnie wyposażone z 2010 roku i chyba wolałbym to..

Opublikowano

Jedrek o czym Ty do nas piszesz :mysli:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tak w ogóle Manny to najlepszego :hi:

Artur piszę o tym bo biorę też pod uwagę Passata :P

Opublikowano

MANNY WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !!

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

Podziękował wszystkim i każdemu z osobna :hi::drunk: