MiruK Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Panowie pacjent to moje stare A4 B5 1Z, problem polega na tym że nie idzie zrobić logów dynamicznych, tzn jak tylko obroty silnika przekroczą około 2tyś/min zrywa mi komunikację z VAGiem, w wartościach mierzonych wywala ERROR, próbowałem 3 różych kabli (stary VAG 3.11 na comie, vag 704 i vcds 10.6) i wszędzie to samo. Co to może być?
paweu1 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Nie próbujesz czasem zrobić logów dynamicznych w BS? Logi dynamiczne robi się w MS
MiruK Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Nie próbujesz czasem zrobić logów dynamicznych w BS? Logi dynamiczne robi się w MS nie włączam BS, normalnie w wartościach mierzonych nawet na postoju jak przygazuje powyzej 2tyś obr/min to w okienkach wyskakuje ERROR i program traci komunikacje ze sterownikiem
leo... Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 nawet na postoju jak przygazuje powyzej 2tyś obr/min to w okienkach wyskakuje ERROR sprawdź napięcie na regulatorze napięcia - powyżej ~ 15V ładowania - VAG rozlacza diagnoze ...
ROBERT Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 A u mnie po ok. 2-3 minutach się rozłącza , co jest nie tak ? Aha i sorki kolego MiruK , że wtrącam się w twój wątek
Rekomendowane odpowiedzi