Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Kluczyk został w środku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, piszę tutaj bo najczęściej zaglądacie. Jedyny kluczyk jaki mam został w środku a ja zatrzasnąłem drzwi :confused4: Bez bicia szyby się obejdzie? Dodam, że z jednej strony nie mam wkładki w zamek, może jakoś ten środek rozwiercić? Pomóżcie :(

Opublikowano

Kumpel kiedyś ściągnął uszczelke, która idzie przy szybie, włożył twardy zagięty drut i jakieś cięgno zahaczył przy zamku i otworzył. Ale to nie było audi tylko jakiś peugeot czy renault :(.

Możesz też zadzwonić do firmy która się tym zajmuje koszt 150-250zł.

Opublikowano
  • Autor

Już otworzyłem, ale miałem stracha, bo szybę musiałbym bić ;/ wąski śrubokręt, cienki i po dosłownie 1-2 sek. dostałem się do środka.

Dzięki za odzew.

Opublikowano

ciekawe czyje auto podje... :polew:

Opublikowano

Kiedyś w necie , widziałem jak A4 otwierał facet za pomocą gumowego przepychacza do umywalek .

Opublikowano

to pokazuje jak łatwo dmuchnąć b5-tkę

Opublikowano

to pokazuje jak łatwo dmuchnąć b5-tkę

Na razie ją otworzył :) Czekamy czy zapali...

Opublikowano

nie podpowiadajcie co robić dalej bo wam współudział przybiją :-))))

Opublikowano

Kiedyś w necie , widziałem jak A4 otwierał facet za pomocą gumowego przepychacza do umywalek .

to tylko mit

Opublikowano

Trochę przeraził mnie fakt otwarcia A4 za pomocą śrubokrętu w 2 sekundy przez kogoś kto zawodowo się tym nie zajmuje... :kwasny:

Opublikowano

A żebyś wiedział jak łatwo jest taką B5 odpalić z tzw gwozdzia :) Większość dobrych mechaników zna sposób na te autka tylko jest o tym sza :gwizdanie:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Trochę przeraził mnie fakt otwarcia A4 za pomocą śrubokrętu w 2 sekundy przez kogoś kto zawodowo się tym nie zajmuje... :kwasny:

jakoś go otworzyłem, sam byłem w szoku, że tak szybko się udało ;p dobry śrubokręt- innym się nie dało, bo próbowałem na drugi dzień :>

Opublikowano

w ten sylwester w warszawie miałem podobny przypadek podczas zamykania drzwi w aucie zablokował sie kluczyk w zamku drzwi sie zamknęły ale kluczych nie chciał wyjść , skonczyło sie na wezwaniu pomocy za 230 zł koleś z serwisu najpierw ssawką odciągnął szybe wsadził dmuchaną poduszke powietrzna potem drucik do klamki i po kłopocie szkoda ze tylko tyle mnie to kosztowało .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zawsze mozna sie samemu pogimnastykowac i odchylic dzwi na wysokosci szyby tak aby wsadzic drucik twarty zagiety ja mialem latwiej bo auto chodzilo i alarm byl taki ze zamykal czasami sam to wystarczylo dostac sie drutem do panela szybek i otworzyc szybke ;)

Opublikowano

dobrze powiedziane

skoro amator temat ogarnął w chwilkę, to przecież to auto aż się prosi żeby podprowadzić ..... :angry:

Opublikowano

Nie ma co kontynuować tematu :P Ja to bym go do kosza wywalił bo jeszcze ktoś niepowołany to zobaczy i będzie potem próbował :gwizdanie: