daniels Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190495494695&ssPageName=STRK:MEWAX:IT co myślicie o takim rozwiązaniu,bez cięcia i rzeźby,jestem prawie zdecydowany,przesyłka 85złoty,gdyby nas było więcej,potencjalnie chętnych....
ArtJG Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Fajne...tylko szkoda,że trzeba wywalić halogeny
daniels Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 no właśnie,ale dzisiaj zastanawiałem się kiedy ostatnio używałem halogenów p/mgłowych i ile razy,szczerze to praktycznie wcale,no nic będę dumał dalej... nad tymi dziennymi
6w3k Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 podpinam się pod wątek Co sądzicie o tym rozwiązaniu: https://www.dectane.de/product_info.php?info=p51014_modulite-daytime-running-light-audi-a4-8e-01-05--smoke.html
gudi Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 podpinam się pod wątek Co sądzicie o tym rozwiązaniu: https://www.dectane.de/product_info.php?info=p51014_modulite-daytime-running-light-audi-a4-8e-01-05--smoke.html Ciekawe rozwiązanie. Jednak zastanawiam się jak te światła świecą w rzeczywistości bo to jedno przerobione zdjęcie jakoś mnie nie przekonuje. Fajnie, że lampa jest wkomponowana w kratkę. Pozostaje jednak kwestia jakości wykonania. Ja osobiście zastanawiałbym się nad: http://www.philips.pl/c/ecovision-car-lamps/led-daytime-lights-swiatla-do-jazdy-dziennej-12-v-10-w-12810wledx1/prd/
Lukasch44 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Fajny pomysł z tymi drl w miejsce halogenów, bo te dokładane ledy to w/g mnie kiepsko wyglądają, ale to rzecz gustu. Natomiast nie wiem jak to jest z przepisami dotyczącymi montażu drl czy w halogenach nie nie będą one umieszczone za nisko
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Fajny pomysł z tymi drl w miejsce halogenów, bo te dokładane ledy to w/g mnie kiepsko wyglądają, ale to rzecz gustu. Natomiast nie wiem jak to jest z przepisami dotyczącymi montażu drl czy w halogenach nie nie będą one umieszczone za nisko Też mi się wydaje ze te w halogenach sa umieszczone za nisko i nie mogą byc używane jako światła do jazdy dziennej ale wszystko do sprawdzenia
Tedi35 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Fajny pomysł z tymi drl w miejsce halogenów, bo te dokładane ledy to w/g mnie kiepsko wyglądają, ale to rzecz gustu. Natomiast nie wiem jak to jest z przepisami dotyczącymi montażu drl czy w halogenach nie nie będą one umieszczone za nisko Też mi się wydaje ze te w halogenach sa umieszczone za nisko i nie mogą byc używane jako światła do jazdy dziennej ale wszystko do sprawdzenia Ale Skody Octavia maja tez dzienne obok halogenow oryginalnie i np nowy mercedes E-klasa ma Led-y podobnie nisko.
MaRioSJ Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Chyba już lepiej ze świateł drogowych zrobić DRL + ew. jakaś dobra żarówka LED.
Łukasz 23 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 DRL nie może być niżej niż 25 cm od asfaltu ,wiec spokojnie można montować w miejsce halogenów
Mario Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Juź dawno temu opracowaliśmy sposób... :gwizdanie:
Łukasz 23 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Ładnie świeci i wygląda ,jakie koszta takich lamp i co na to panowie mundurowi ???
Mario Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Ładnie świeci i wygląda ,jakie koszta takich lamp i co na to panowie mundurowi ??? Lampy z homologacją E8 + RL więc legal, a kosztowały coś koło 250
6w3k Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Znalazłem dostawce na wiele modeli lamp LED W przypadku opisywanego modelu, min 10 chętnych osób do zakupu Koszt lamp wraz z kontrolerem i okablowaniem około 32$ pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi