grzesmenvok Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Panowie sprawa wygląda dosyć dziwnie, bo przez dłuższy czas zastanawiałem sie dlaczego nie siweci mi ta lampka w klapie,okazało sie ze to zarówka:) Wymieniłem i teraz świeci bez przerwy:( Na dodatek mam Ciągle komunikat że tylna klapa jest otwarta, centralny nie uzbraja sie bo tylna klapa jest otwarta(choć jest zamknięta) silniczek chodzi ok, choć jak kilka razy próbowałem zamknąć i otworzyć zamek klamką to za 4 czy 5 próbą nie chciał sie wogóle otworzyć. Chwile poczekałem i otworzyłem klape. Czy wiecie co się moze dziać?? Jaki element musze wymienić?? Ew. koszta? z góry dziękuje za pomoc...
fahur Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Mikroprzelacznik w zamku niestety Ci padl. Nowy zamek w ASO to wydatek rzedu 150PLN, bo niestety trzeba wymienic caly. Mnie tez czeka taka wymiana, tylko ze u mnie mikroprzelacznik daje sygnal "zamkniety"
grzesmenvok Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 No to pięknie, nie ma jakiejś opcji wymontowania tego zamka i naprawienia tego we wlasnym zakresie? Czy ten mikroprzełącznik jest osobnym elementem czy jest w silniczku?? Moze kupie dzisiaj na giełdzie taki silniczek i sam wymienie??
wrclaguna Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 na forum jest opis jak wymienic i naprawic
ziroberto Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 mam problem z tylną klapą, nie mogę otworzyć, ręką a z pilot bez problemu. [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 16:34_________________________________________________Mam problem z tylną klapą, nie mogę otworzyć ręką, a z pilot bez problemu się otwiera.
steve69 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Mam problem z tylną klapą, nie mogę otworzyć ręką, a z pilot bez problemu się otwiera. Używanie forumowej wyszukiwarki naprawdę nie boli :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=170048.0 -- Pozdrawiam. Sławek
ziroberto Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Dzięki bardzo za link i podpowiedz w poniedziałek będą próbował Pozdrawiam Robert.
Rekomendowane odpowiedzi