mati-tristis Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 chcialbym zmienic sobie na nowy kluczyk typu scyzoryk czy da tak rade ??
songo Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 pewnie że da tyle że jak 2 lata temu chciałem sobie taki dorobić wówczas do mojej b5 to gostek za taki kluczyk mi krzyknął 500zł więc od razu mi się odniechciało dorabiania ale teraz myśle że ta cena znacznie uległa zmianie
damian_qbass Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ciekaw jestem takiej operacji... jakie są koszta, jeśli ktoś robił w ostatnim czasie to fajniebyło by to opisać ... Pozdrowionka
szogun0 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Najtaniej jest tak. Dorobić kluczyk najzwyklejszy, wydłubać z niego transponder i wstawić do scyzoryka. A z dorobionego kluczyka zostawić grot i przypiłować go tak, żeby można było zamontować w scyzoryku. Tyle.
mati-tristis Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 a jeszcze jadno pytanko centralny zamek ci dziala z pilota ?? bo ja mam ale nie mam pilota do niego wiec nie wiem czy w scyzoryku da rade zrobic z pilota ??
waldekj Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 kolego zaku sobie alarm na alegro z kluczykiem lamanym i masz problem z glowy.
Rekomendowane odpowiedzi