wicior123 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 witam, kupiłem moje a4 od znajomego przy zakupie powiedział mi odrazu ze puka stworzeń teraz chce go wymienic i mam pytanie: Czy stworzeń w A4 jest integralną częścia wahacza?
Gość zdeniu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 tak, musisz wymienić cały wahacz
wicior123 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2006 dzieki ! nie orientujesz sie moze jak jest cena nowej czesci?
Gość zdeniu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 zalezy który , są rózne ceny ale zajedź do kobylnicy do tanixu to będzie dobra cena
wicior123 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2006 oo nie zauwazyłem że, ze Słupska jestes :) Witam hehe. byłem dzis tam szukałem kilka rzeczy. No ale jutro jade do mechanika a potem po ten wahacz
Gość zdeniu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 to zapraszam zapodaj jakąś fotke auta Moja A4 abym mogł rozpoznać :mrgreen:
wicior123 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2006 oki wrzuce pare fot ale w sobote dzis juz nie dam rady a jutro mam wyjazd mam taki sam kolor jak Ty hehe
adadur Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 witam, kupiłem moje a4 od znajomego przy zakupie powiedział mi odrazu ze puka stworzeń teraz chce go wymienic i mam pytanie: Czy stworzeń w A4 jest integralną częścia wahacza? Normalnie kupije się w całości, ale jeśłi szłyszałeś o regenerowanych to oznacza to że sworzeń jaki i tuleje można wymienić (no nie samemu)- jadnakże odradzam takie zabiegi.
Rekomendowane odpowiedzi