Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Plucie na wycieraczkę ... :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam notoryczny problem z sąsiadem który mieszka powyżej mnie ... Z gościem od wielu lat prowadzę nie zbyt dobre kontakty :) Ale ma on dziwną manie plucia mi na wycieraczkę pod drzwiami nigdy nie przyłapałem go na gorącym uczynku lecz wiem na 100 % że to on. Może macie jakieś "grzeczne" sposoby na lekkie podtrucie mu życia wpadłem na pomysł że bez używania nazwisk napisze pismo który powieszę na klatce dokładnie na tablicy ogłoszeń że go widziałem i nie życzę sobie tego itd ... Ze względu na to że nie mam dużego pola manewru tylko to przychodzi mi do głowy :( Jeśli Wam się nudzi proszę o pomoc sporządzenie ciekawego grzecznego lecz dobitnego pisma które da mu do myślenia że go widziałem :)

Opublikowano

Narób w reklamówkę, podpal i połóz mu pod drzwi, następnie zapukaj :kox:[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 21:28_________________________________________________i uciekaj na dół.. :>

Opublikowano
  • Autor

Dobre ale chce to załatwic bardziej hm... Kulturalnie :)

Opublikowano

to narysuj jakiegos c**ja na kartce przyklej mu na drzwi i podpisz " TU MIESZKA -> ..... (ch***j) "

albo coś takiego, on jest cham to i ty bądź.. w sumie anonimowo dla innych mieszkańców ^^

Opublikowano

tzw Karny kut.as - Ostrzegantus :polew: :polew:

Opublikowano

Załóż jakaś kamerke i potem idź na policje bo inaczej nie udowodnisz tego. bo jak mu cos takiego napiszesz moze jeszcze gorzej mu odwalic i czaic sie na coś innego i odgrywac :wallbash:

Opublikowano

Po prostu bym podszedł i porozmawiał jak facet z facetem. Oczywiście na początku kulturalnie. Możesz mu powiedzieć że wiesz żę to jego sprawka i że sobie tego nie życzysz, jesli to nie pomoże to możesz myśleć dalej co zrobić.

Opublikowano

Wrzuc sobie kartkę na drzwi .. " kiego c**ja plujesz tępa buraczana pało " :decayed:

Opublikowano

Wrzuc sobie kartkę na drzwi .. " kiego c**ja plujesz tępa buraczana pało " :decayed:

:kox: i bedzie anonimowo :good:

Opublikowano

NO tylko bez "pało" :decayed:

Kamerka najlepsza - a jak juz dojdzie do zwilzenia wycieraczki to pojdziez do niego aby zlizywal :kox:

Opublikowano

.. ta kamere będzię montował na klatce... w klatka to publiczne miejsce.. więc nie wiem czy to dobry pomysł :mysli:

Opublikowano

Cały dzień siedź patrząc w wizjer, jak będzie się zbliżał żeby opluć Twoją wycieraczkę, otwórz drzwi i namelaj mu na ryj.

Kiedyś sąsiadka zawsze wyrzucała na klatkę resztki z obiadu specjalnie tak żeby mój pies wychodząc z domu zjadł to, bo jest pazerny na szame, wiedziała, że mnie to wku**ia, ale dalej to robiła.

Pewnego dnia mój pies jak zwykle zjadł to co ona tam wywaliła, po czym się zrzygał, wziąłem te wymiociny i wyebałem jej to do przedpokoju, od tamtej pory mam spokój.

Ogólnie jestem spokojnym człowiekiem, ale niektóre chamstwo trzeba potraktować tak samo.

Opublikowano

kupa w reklamowce jest ok :naughty:

Opublikowano

Może po prostu schować wycieraczkę? :decayed:

Opublikowano

Najlepszym wyjściem moim zadniem jest albo przyłapanie go na gorącym uczynku i otwarcie drzwi w momencie plucia, lub kamerka i nagranie zdarzenia.

Potem mu pokazać filmik i podejrzewam że się wystraszy publicznego upokorzenia i przestanie to robić.

Opublikowano

Może po prostu schować wycieraczkę? :decayed:

:polew:

Opublikowano

kamera w wizjer to tak jak domofon cyfrowy więc nikt nie ma prawa się czepić moim zdaniem. :hi:

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje Wam za ciekawe propozycje ale ... :)

1. Rozmowa nic nie da bo gość od dawna ma nawalone pod globusem :)

2. Kamerka dobry pomysł do przemyślenia :)

3. Karny ku**s i tak się pojawi na klatce ale on mieszka na samej górze więc jedynie on i dwójka kolejnych sąsiadów zobaczy a cała reszta nie wiec powiesze go na dole :)

4. Pilnowanie drzwi jest mało efektywne bo gościu to emeryt i obserwuje co dzieje się pod blokiem więc wie kiedy na nie ma i wtedy działa :polew: Wczoraj wracał z psem do domu, żona wyszła z psem a ja paliłem w oknie i wtedy on wszedł do klatki widział żone na polu a mnie w oknie i wtedy zaatakował gdy wracała do domu zobaczyła melsona :kwasny:

Opublikowano

a nie możesz z nim gdzieś pogadać w cztery oczy gdy jest ciemno? :decayed:

Opublikowano
:thumbdown: dla takiej q....y nie warto !!!!!!!!!