Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Moja! A4! :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nie płacz Młody nie płacz... lepsza niż Twoja tęcza :polew:

Opublikowano

Teraz to dowaliłeś :polew: wiedział co powiedział :polew: :polew: :polew: :polew:

Jak dojdziesz do stanu mojego B6 to porozmawiamy :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Kurcze Młody ja wiem, że póki co wygląda jak pupa blada, ale jeszcze nie zacząłem nic działać...czas kasa nie pozwala a forum nakręca :cool1: :>

Fura cieszy, wiec na co czas pozwala to się robi....

Niebawem zmieni się coś wiecej :) :)

Na początek zrobione mniej istotne rzeczy... ale ważne, że cokolwiek się zmieniło :naughty:

~~~~ wewnętrzne oświetlenie LED

DSC01959.jpg

DSC01952.jpg

~~~~oświetlenie tablicy rejestracyjnej LED:

było:

DSC01877.jpg

....i jest lepiej:

DSC01976.jpg

~~~~podświetlenie drzwi:

DSC01962.jpg

~~~~świecący wizytownik

DSC01971.jpg

W kolejce do montażu czekają: :) :) :)

1. Wydech 2.0tfsi od B7

wydech.jpg

2.Listwy drzwiowe nie S-line, nie S4 od B7 ;(

listwy.jpg

3.Dokładka zderzaka 1.8T

DSC01932.jpg

4. Fele 18''

f56bc919c7530f7dgen.jpg

5.Klimatyzacja schowka + naprawa wyłamanego zawiasu:

klima_schowka.jpg

6.Gała S3

ga_ka392.jpg

....po wszystkim oczywiście malowanie dokładek w kolor i polerka całego auta.

Etap kolejny ... ogarnięcie się finansowo i....może RNS-E, kiera, stołki i zawieszenie :)[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 14:48_________________________________________________Anoooo i jeszcze rzeczy dwie:

1. LEDy w postojach

2. HID 6000 w halogeny

...Oby jak najprędzej :> :>

Opublikowano

Kurcze Młody ja wiem, że póki co wygląda jak pupa blada, ale jeszcze nie zacząłem nic działać...czas kasa nie pozwala a forum nakręca :cool1: :>

To wiadome ale słowa krytyki też należy przyjmować :)

Opublikowano

planowane zmiany dobrze rokuja

doprowadz ja do porzadku i daj nowe foto lepszej jakosci ze srodka

Opublikowano
  • Autor

Panowie mam pytanie przed montażem tego wydechu ....

Czego moge się spodziewać po założeniu

2.0 benzyniaka do 1.9 diesla?

Czytałem troche o tym, niestety nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Zdania są podzielone wiec ostateczny werdykt nie zapadł. Wolałbym mieć świadomość, że wszystko jest ok :good:

Opublikowano

kolejna b6 na forum :good: dobry wybor silnika i koloru :good: dziwi mnie ze duzo z was mlodych chlopakow kupuje Avanty :mysli: wszyscy macie zony i dzieci ze potrzebujecie trumniaka? :gwizdanie: dla mnie sedan wyglada lepiej,bardziej sportowo :)

Rnse-e fajnie wyglada ale jest za drogie,chyba ze bedziesz polowal na allegro bo sa tacy co kupili ponizej 1 tys zl

Fakt , w B6 to dość ciężki dylemat. Tył sedana jest idealny moim zdaniem. Zawszę się obrócę :)

U mnie to sentyment z pierwszego kombiaka zwyciężył. Trzeba sobie sprawić kombi żeby wiedzieć o co chodzi ;)

Dodatkowo b6 , b7 , b8 w A4 ma idealne proporcje. VW Passat z prostym wielkim tyłem , czy Mondziak to już nie to.

Tu chodzi o opadający tył , od pierwszej reklamy Grandtour się chyba zaczęło, aczkolwiek Renault mnie nie przekonuje.

Do tego aspekt użytkowy , jeśli faktycznie trzeba będzie dołożyć foteliki z isofixem i całą tą resztę gratów , wózeczków, buteleczek i innych pierdółek to bagażnik już jest i czeka ;)

Opublikowano
  • Autor

Do tego aspekt użytkowy , jeśli faktycznie trzeba będzie dołożyć foteliki z isofixem i całą tą resztę gratów , wózeczków, buteleczek i innych pierdółek to bagażnik już jest i czeka

Sporo butelek sie mieści, sporo :>

Szukalem sedana, trafił sie avant i bardzo dobrze. Luk dobrze mowisz.. proporcje idealne, nie to co pasior czy mondeo :sick3:

Opublikowano

Mariusz u mnie identycznie też szukałem Sedana, a trafił się Avancik, ale nie żałuje. Chyba nawet cieszę się że tak wyszło :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Bogusz zakładaj ten wydech! :naughty:

Powiem szczerze czekam na informacje co mnie spotka przy montażu tego sprzętu. Mam małą prośbę...skoro przecierasz szlaki, wypytaj swojego cudotwórcomechaniora ile i jakiej miał z tym roboty.

Trzyma mnie to w miejscu... bez wydechu nie ma malowania dokladek, zmiana felg tez narazie na bok a ścieme szybek chce zobaczyc na gotowym aucie bo może z niej zrezygnuje.

Śpiesz sie i daj info :naughty: :naughty: :)

Opublikowano

Panowie mam pytanie przed montażem tego wydechu ....

Czego moge się spodziewać po założeniu

2.0 benzyniaka do 1.9 diesla?

Czytałem troche o tym, niestety nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Zdania są podzielone wiec ostateczny werdykt nie zapadł. Wolałbym mieć świadomość, że wszystko jest ok :good:

Wydechy czy TDi czy od benzynki pasują bez problemu praktycznie p&p

tu masz ładnie opisane :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=92224.0;highlight=wydechu

Opublikowano

Mariusz,

mój meches mnie wych...., że tak powiem, bo miał się zabrać za to na początku kwietnia, a termin się przedłuża, bo ma rozebrane inne samochody (to dokładnie jest blacharz, tłumikarz w jednym - złota rączka, ale terminy z blacharką u niego to kosmos, swoją drogą mam nadzieje, że na taki termin nie będę musiał czekać :gwizdanie:)

Myślisz, że sam nie chciałbym już mieć tego zrobionego :wallbash:

Ale oczywiście zdam relacje.

Ja mam ścieme szyb ori i wygląda kozak więc polecam

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem troche czasu na odświeżenie furacza. Letni image w toku :)

Zaciski na czerwono...

u980.jpg

Montaż listew Sport B7

DSC01989.jpg

A dziś udało się założyć letni felunek :gwizdanie: :kox: :kox: :kox: :kox:

Tak więc cztery osiemnastki w moim samochodzie :banan2::cool1:

Na koniec mycie, polerowanie i ..... efekt widać poniżej :)

Było:

DSC01740.jpg

Jest:

DSC0200eeee9.jpg

DSC02fqfqfqfqf016.jpg

DSC02qrfqrq017.jpg

DSC0201dqfqfdq3.jpg

31uuuu018.jpg

Z tyłu niestety ciągle bez zmian.... dokładka od 1.8T czeka na montaż :confused4: ... niebawem pojawią się dwie rurki :naughty:

DSC02d2f2f2002.jpg

Będzie:

-Led postoje

-2 rurki

-listwy S4

-ściema szybek

...cdn :wink4:

Opublikowano

Dla mnie wygląda super na tych felgach ;):naughty:

Opublikowano

Oglądałem te felgi bo szukam do swojej i wydawało mi się że nie będa pasować, a jednak się bardzo myliłem bo wygladają za***iście :kox: :kox: :kox::good: :good:

Opublikowano

Nom fajna sztuka... coś takiego by mi pasowało :good:

Opublikowano
  • Autor

Panowie co myślicie na temat tego produktu? :mysli:

Może ktoś już to montował w avancie?

ArturB6...ostatnio zamontowałeś laminat na swoim sedanie... wnioski? :tongue4::)

1.http://allegro.pl/audi-a4-combi-2004-2007-b7-spoiler-daszek-tuning-i1512717946.html

2.http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-avant-spoiler-oryginal-s-line-i1557390424.html

Różnice wizualne pomiedzy tą podróbką (1) i s-linem (2) zauważalne mam nadzieje tylko dla forumowiczów :polew:

Opublikowano

Jeden jest ori z ABS-u nie S LINE tylko firma MS DESIGN ( produkt AUDI ) a drugi to laminat :)

Opublikowano
  • Autor

Czyli krótko:

1.http://allegro.pl/audi-a4-combi-2004-2007-b7-spoiler-daszek-tuning-i1512717946.html - LAMINAT - wzór nie wiadomo skąd :gwizdanie:

2.http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-avant-spoiler-oryginal-s-line-i1557390424.html - MS DESIGN

Warto montować którykolwiek (pytanie ze wskazaniem na pierwszy z nich :wink4:) ?

Istnieje ORI S-linowski tego typu spoiler? Jak to wygląda?

3.http://archiwumallegro.pl/audi_a4_s_line_b6_spoiler_daszek_promocja-1103903247.html - ori S-LINE?

Wybaczcie sterte pytań ale... "lepiej 3 razy spytać niż raz spie%!ć " :> :>

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/130712-Roof-spoilers