Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Moja! A4! :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niby standartowa, ale sam fakt jej posiadania to już coś.. pora się pochwalić! :tongue4:

Autko zakupione w listopadzie 2010r z przebiegiem 193 tys. Książka serwisowa do 130 tys, ostatni niemiecki przegląd w maju na 186tys. Możliwe, że stan licznika odzwierciedla prawdziwy przebieg :) Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony z zakupu :wink4: Poniżej wyposażenie, póki co standardowej AUDI, choć widać, że Helmutowi zależało na dobrym zestawie... na pokładzie takie szczegóły jak boczne i tylna roleta w drzwiach, bagażnik na full wyposażeniu, multiimedialna kierownica, chrom itp.... a w szczegółach wygląda to tak:

- rok produkcji:12.12.2002, 2003 model

- pakiet Chromline

- xenon samopoziomujący

- spryskiwacze lamp przednich

- tempomat

- kolor czarny metalic

- moc 131 PS

- klimatronic dwustrefowy

- skrzynia manualna, 6 biegów

- Alu

- Audi Symphony II (odtwarzacz kaset, radio, wbudowana zmieniarka CD) + 9 głośników z subwooferem

- wspomaganie kierownicy, regulacja 2 kierunkowa, multimedialna, skórzana

- gałka zmiany biegów skóra

- 2x el. ster. szyby

- el. ster. lusterka

- Podgrzewane fotele przednie z regulacją części lędźwiowej

- 6 x air bag, kurtyny

- centralny zamek z pilotem + domykanie szyb

- pakiet oświetleniowy ( podświetlane podnóżki, podświetlanie drzwi dolne podczas wysiadania – te dwie rzeczy w trakcie rezania , podświetlane wszystkie elementy wyposażenia – klamki niebawem)

- immobiliser

- 2 x podłokietnik

- ABS, ASR, ESP

- hak ( doczepiany )

- zamek w schowku

- srebrne listwy wew

- mgiełkowe spryskiwacze

- oslona komory silnika

- 2 pozycje komputera

- rolety 3x tył

Zmiany: gotowe:

Póki co tylko:

- podświetlanie popielniczki tył [done]

- podświetlenie dolne drzwi [done]

- podświetlenie przestrzeni nóg - problem z modułem (chyba) - potrzebny VAG

W planach:

- zmiana foteli i kanapy

- podgrzewanie lusterek

- dokładki w kolor

- przód dokładka s -line

- tył dokładka na 2 wydechy od 1.8T - kupiona

- zmiana oświetlenia wewnętrznego na LED - [done]

- LED w światłach postojowch i drogowych

- HID 6000 w halogenach

- regeneracja przycisków i włącznika świateł (plus naprawa podświetlenia włącznika- świeci tylko lewa połowa -[done]:confused4: )

- naprawa klamki kierowcy

- naprawa zawiasu schowka + klimatyzowany schowek

- polerka lakieru

- felgi - kupione

- zaciski na czerwono ?

- ściema wszystkich szyb ?

Poniżej przedstawiam wersję bazową :)

DSC01742.jpg

DSC01740.jpg

DSC01747.jpg

DSC01744.jpg

Pozdrawiam forumowiczów!

Opublikowano

no i ładna bitch :>

pogratulować :good:

kolorek ładny ale dokładki w kolor nadwozia czymprędzej :wink4::good:

Opublikowano
  • Autor

no i ładna bitch :>

pogratulować :good:

kolorek ładny ale dokładki w kolor nadwozia czymprędzej :wink4::good:

Dzięki!

Racja Święta! :>

Nie wiem jakie są tego koszty, ale mam zamiar zorientować się pod koniec tygodnia osobiści u ...powiedzmy znajomego lakiernika.

Kusi dokładka na 2 wydechy...dlatego szkoda mi malować niepotrzebnie tej... tylko...koszt dwururki mnie przeraża :naughty:

Opublikowano

Kusi dokładka na 2 wydechy...dlatego szkoda mi malować niepotrzebnie tej... tylko...koszt dwururki mnie przeraża :naughty:

why ? :mysli: , jak chcesz to mam do sprzedania prawy tłumik od 2.5 tdi z 2003 r. za130 PLN

koszt całego podwójnego wydechu wcale nie jest kosmiczny :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

why ? :mysli: , jak chcesz to mam do sprzedania prawy tłumik od 2.5 tdi z 2003 r. za130 PLN

koszt całego podwójnego wydechu wcale nie jest kosmiczny :good: :good:

Faktycznie cena nieduża. W dodatku śląskie, moge osobiście podjechać. Póki co, musze przemyslec i przekalkulować sprawe. Narazie pomysł na bok...CHYBA :>

Opublikowano

Ładna ,masz kosz 2 din aż chce sie włożyc rns-e :chytry:

Opublikowano
  • Autor

Ładna ,masz kosz 2 din aż chce sie włożyc rns-e :chytry:

Chce się...zobaczy sie :) $$ :confused4:

Opublikowano

wiadomo to nie jest tania sprawa

Opublikowano

kolejna b6 na forum :good: dobry wybor silnika i koloru :good: dziwi mnie ze duzo z was mlodych chlopakow kupuje Avanty :mysli: wszyscy macie zony i dzieci ze potrzebujecie trumniaka? :gwizdanie: dla mnie sedan wyglada lepiej,bardziej sportowo :)

Rnse-e fajnie wyglada ale jest za drogie,chyba ze bedziesz polowal na allegro bo sa tacy co kupili ponizej 1 tys zl

Opublikowano

czy avant czy limo to kwestia gustu :wink4: ... rs - trumniak ?? :mysli: :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Rnse-e fajnie wyglada ale jest za drogie,chyba ze bedziesz polowal na allegro bo sa tacy co kupili ponizej 1 tys zl

Ciekawe kto :mysli::decayed:

Jak masz zamiar coś rezac z dokładką to pomyśl przed malowaniem nad s-line bo szkoda malować 2 razy, jak zrobić to raz a dobrze i będziesz zadowolony :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:) Żony dzieci.... jak pojeżdże dłużej niż zamierzam to o fotelik sie może załapie ...kto wie :rolleyes:

Co do avanta...jakiś krótki czas chcialem sedana... ale trafił sie ten i ....i bardzo dobrze :>

Więcej krat browara się mieści :wink4:

Racja Virus :good:

Licze kase, nie ma sensu grzebać dwa razy :thumbdown:

Opublikowano

Już widzę jak masz kiere z b7 z multi, gałke zmiany biwgów S-line i rnse :good: Z zewnątrz jakaś ładna felga na lato, dokładki w kolor i będzie kosa :kox:

Opublikowano
  • Autor

Powiem szczerze...baza bardzo dobra :evil:

Z jednej strony kusi, z drugiej nie ku$$$$i :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

Jak się zacznie rezac to ciężko przestać ja już wymieniłem polowe auta :kox:

Opublikowano

ladne auto no i super baza do modzenia :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Heh...dzięki Artur...

Na pomoc kolegów z forum moge bez wahania liczyć :evil: :evil: :evil: wiec pozostaje przymknąć oko na koszty, a cieszyc sie modami :> :> :>

Opublikowano

Kolorek jest mega chętnie bym się z Toba na kolory zamienił, Tak jak koledzy wyżej pisza maluj dokładki w kolor autka. Co do modzenia jak zaczniesz to nie skończysz wiem jak bylo z moim poprzednim autem i wiem jak teraz jest z audi, już nie ma gdzie gratów skladować a załozyć nie ma czasu :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Licze się z tym :>

Poki co kasa i czas troche mnie ograniczają.... na szczescie niebawem to sie zmieni :tongue4::polew: :polew: :polew:

Malowanie dokładek jest w planie oczywiscie... ale blokuje mnie kompletowanie części bo chce od razu dołożyć przód S line i tył na 2 rurke....pomału do przodu :>[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 08:21_________________________________________________Dokładka w drodze... :good:

[br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 15:30_________________________________________________Z pierwszych rzeczy na jakie znalazłem czas było odświeżenie dość zmęczonego lakieru:

DSC01933.jpg

DSC01934.jpg

Uzyskany efekt jest zadowalający, mimo tego, że woskowałem pierwszy raz i zajęło mi to pare dobrych godzin, uważam że było warto :good: :>

[url=http://postimage.org/image/1ckix18ys/][img=http://s4.postimage.org/1ckix18ys/DSC01943.jpg][/url]
[url=http://postimage.org/image/1ckr6pzfo/][img=http://s4.postimage.org/1ckr6pzfo/DSC01940.jpg][/url]
[url=http://postimage.org/image/1ckw5c0x0/][img=http://s4.postimage.org/1ckw5c0x0/DSC01947.jpg][/url]
[url=http://postimage.org/image/1ckzgepwk/][img=http://s4.postimage.org/1ckzgepwk/DSC01949.jpg][/url]

...a wszystko to za jedyne 15zł :polew:

DSC01945.jpg

...nie chce być pesymistą, aleeeee ... pewnie trwałość adekwantna do ceny.

Zobaczymy jak to będzie wyglądało za jakiś czas... miejmy nadzieję, że było warto :gwizdanie: :>

Opublikowano

Czym tu się podniecać zwykłe B6 :cool1: