Norbas Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 jeszcze parę lat i manual będzie opcją i słusznie współczuję ludziom stojącym 5 dni roboczych w tyg w naszych stołecznych korkach z manualem wygodni się zrobili ja tam i tak manuala wole
T-żółw Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Moze to sprawi ze w konku kiedys kupie BMW :shocked: matko święto jedyno ..... wygodni się zrobili ja tam i tak manuala wole pogadamy o wygodzie jak będziesz miał więcej lat na karku
Norbas Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 pogadamy o wygodzie jak będziesz miał więcej lat na karku wiem, że automat to wygoda szczególnie w mieście, mam okazję jeździć automatem i jakoś mnie nie przekonuje, czasem czuję się trochę ospały faktycznie jestem za młody, żeby pogadać
Gość mmcv Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Swoja droga , wie ktos kiedy bedzie w salonach nowa BMW 3 ? Strasznie mnie interesuje ten silnk 2.0T chetnie bym go wyrwal na krotka jazde probna.Moze to sprawi ze w konku kiedys kupie BMW :shocked: :shocked: WTF ? Turdzi nie zartuj , Ty i Bolid Mlodziezy ?? :naughty: jakos w to nie wierze
turdzi Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 a czemu nie , ja w sumie nie mam nic przeciwko bemwe , a tam po prostu nie bylo dla mnie fajnego silnika a z 2.0T sie to zmieni.W kazdym razie zamierzam sie tym na pewno przejechac.
Thom4s Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie ma fajnego silnika?? A 335i to co, nie fajny? :gwizdanie:
Gość mmcv Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie ma fajnego silnika?? A 335i to co, nie fajny? :gwizdanie: chodzilo mu chyba o silnik do 2l , moze z przyczyn "NORKOWO -> CŁO" a do momentu 28i nie bylo silnika w do 2l w benzynie ktorym bmw mogloby sie pochwalic.
Thom4s Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 No do 2L nie ma nic ciekawego. Prawda. Tyle, że BMW dotychczas wypuszczała silniki pod kontem mocy, a nie pojemności, a ich R6 są świetne.
piotrl Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 wygodni się zrobili ja tam i tak manuala wole Tu popieram kolegę
turdzi Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Nie ma fajnego silnika?? A 335i to co, nie fajny? :gwizdanie: chodzilo mu chyba o silnik do 2l , moze z przyczyn "NORKOWO -> CŁO" a do momentu 28i nie bylo silnika w do 2l w benzynie ktorym bmw mogloby sie pochwalic. dokladnie , to nawet nie chodzi o norkowo nie kazdego stac na wywalnie ponad 300 K a duze pojemnosci raczej rozmijaja sie z ekonomia.
luck109 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dziś natknąłem się na taki filmik,o gustach się nie rozmawia,ale mnie się podoba
Rekomendowane odpowiedzi