Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B8 - kiedy bedzie jakies lifting --> sa foty poliftowe S4 przylapane na Ringu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze parę lat i manual będzie opcją :disgust:

i słusznie :decayed:

współczuję ludziom stojącym 5 dni roboczych w tyg w naszych stołecznych korkach z manualem

wygodni się zrobili :decayed:

ja tam i tak manuala wole :naughty:

Opublikowano

Moze to sprawi ze w konku kiedys kupie BMW :wink4:

:shocked: :shocked: :shocked: matko święto jedyno ..... :wink4:

wygodni się zrobili :decayed:

ja tam i tak manuala wole :naughty:

pogadamy o wygodzie jak będziesz miał więcej lat na karku :)

Opublikowano
pogadamy o wygodzie jak będziesz miał więcej lat na karku

wiem, że automat to wygoda szczególnie w mieście, mam okazję jeździć automatem i jakoś mnie nie przekonuje, czasem czuję się trochę ospały :decayed:

faktycznie jestem za młody, żeby pogadać :tongue4:

Opublikowano

Swoja droga , wie ktos kiedy bedzie w salonach nowa BMW 3 ? Strasznie mnie interesuje ten silnk 2.0T chetnie bym go wyrwal na krotka jazde probna.Moze to sprawi ze w konku kiedys kupie BMW :wink4:

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: WTF ? Turdzi nie zartuj , Ty i Bolid Mlodziezy ?? :naughty: :naughty: jakos w to nie wierze :decayed:

Opublikowano

a czemu nie , ja w sumie nie mam nic przeciwko bemwe , a tam po prostu nie bylo dla mnie fajnego silnika a z 2.0T sie to zmieni.W kazdym razie zamierzam sie tym na pewno przejechac.

Opublikowano

Nie ma fajnego silnika?? A 335i to co, nie fajny? :gwizdanie:

Opublikowano

chodzilo mu chyba o silnik do 2l , moze z przyczyn "NORKOWO -> CŁO"

a do momentu 28i nie bylo silnika w do 2l w benzynie ktorym bmw mogloby sie pochwalic.

Opublikowano

No do 2L nie ma nic ciekawego. Prawda. Tyle, że BMW dotychczas wypuszczała silniki pod kontem mocy, a nie pojemności, a ich R6 są świetne.

Opublikowano

chodzilo mu chyba o silnik do 2l , moze z przyczyn "NORKOWO -> CŁO"

a do momentu 28i nie bylo silnika w do 2l w benzynie ktorym bmw mogloby sie pochwalic.

dokladnie , to nawet nie chodzi o norkowo nie kazdego stac na wywalnie ponad 300 K a duze pojemnosci raczej rozmijaja sie z ekonomia.

Opublikowano

Dziś natknąłem się na taki filmik,o gustach się nie rozmawia,ale mnie się podoba :kox:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...