piotr96,00 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/14/20110703422.jpg/ to było powodem ze nie chciało zapalic , po drugim podejściu znaleźli przyczynę
koman Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 ale niezłe jaja z tym były po spocie . Łukasz nie przejeżdżałeś czasem w sobote przez Majdan popołudniu ?
Lukaszxxx Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Łukasz nie przejeżdżałeś czasem w sobote przez Majdan popołudniu ? A wisz ze nie pamietam, ale mysle z tak bo lecialem pewnie na stalowke
Gość osetti Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Kłaniam się Prośbę mam Chciałabym się wybrać na kilka dni w okolice Soliny… czy moglibyście polecić mi jakieś godne uwagi miejsca? Mile widziane gospodarstwo agroturystyczne pozdrawiam, Asia
Plugibugi Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 tomekhxc jak tak będziesz parkował pod grafiką na zakręcie to z tyłu ci nic nie zostanie lub będzie zderzak do malowania oczywiście ci tego nie życzę ale przezorny ubezpieczony .
amor70 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 w przyszła niedziele o 17 na podpromiu ma byc podobno zlot audi wszystkich modeli ma byc ponad 30 aut moze ktos od was wpadnie
tomekhxc Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 tomekhxc jak tak będziesz parkował pod grafiką na zakręcie to z tyłu ci nic nie zostanie lub będzie zderzak do malowania oczywiście ci tego nie życzę ale przezorny ubezpieczony . a bo takie ciasne parkingi macie ale tak szczerze to jak wyszedlem z grafiki to co pierwsze na tyl i ogladalem czy wsio jest ok
Plugibugi Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 tomekhxc jak tak będziesz parkował pod grafiką na zakręcie to z tyłu ci nic nie zostanie lub będzie zderzak do malowania oczywiście ci tego nie życzę ale przezorny ubezpieczony . a bo takie ciasne parkingi macie ale tak szczerze to jak wyszedlem z grafiki to co pierwsze na tyl i ogladalem czy wsio jest ok ja mam podobnie za duzo autek a małop parkingów
koman Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 panowie w niedziele jest duży ruch popołudniu na Rzeszowie ?
grzes1150 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 panowie w niedziele jest duży ruch popołudniu na Rzeszowie ? Co się boisz ciaśniej jeździć Korków nie ma Wybieracie się na audipodkarpacie ???
koman Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 właśnie nie wiem .teraz to ja mam na głowie polerowanie klosza przy aucie
Lukaszxxx Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Cytat: koman Dzisiaj o 10:02panowie w niedziele jest duży ruch popołudniu na Rzeszowie ? Co się boisz ciaśniej jeździć Korków nie ma Wybieracie się na audipodkarpacie ??? Koman to tak daleko swoja audiola jeszcze nie byl
fanthom2 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Kontaktowałeś się chociaż z tym panem od polerowania?? Coś z nim ustaliłeś?? Ja przymierzam się do malowania mojej a4. Może mamy na forum jak i też w okolicy jakiegoś lakiernika z komorą i dobrymi rabatami dla klubowiczów hehe
koman Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 Byłem też zaprowadzam autko do niego; -Zderzak przód -Zderzak tył -Maska do poprawki -Polerka całego AUTA :naughty:
jacek28 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 i jak panowie,wybiera sie ktos na ten spot w rzeszowie?
koman Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 ja dopiero pokaże sie na zakończenie sezonu ;(
tomekhxc Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 i jak panowie,wybiera sie ktos na ten spot w rzeszowie? ja jade na pewno takiego czegos nie przepuszcze [br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 19:31_________________________________________________fajnie by bylo pojechac wieksza ekipa ale u nas kiszka z organizacja w kazdym razie ja jade jak jest ktos chetny to dac znac
Rekomendowane odpowiedzi