Gibson Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Czy wiecie od czego zacząć poszukiwania? Może jakiś nr. z Etki ? Jakoś nie spotkałem tego jeszcze na allegro.
guziczek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 no kolego ja coś mam takiego - jeżeli Cie oczywiście takie coś interesuje ciężko spotkać na allegro bo sprzedają przeważnie cały komplet z drzwiami
letallec Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Sa rozne. Zalezy jakich poszukujesz. Sa zintegrowane z boczkami. Sa tez calkowicie oddzielnym elementem.[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 18:24_________________________________________________ no kolego ja coś mam takiego - jeżeli Cie oczywiście takie coś interesuje ciężko spotkać na allegro bo sprzedają przeważnie cały komplet z drzwiami Pokaz
Gibson Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Właśnie zacząłem poszukiwania i nie wiem jeszcze jak to wygląda, czym się różni, oraz jaki mógłby być koszt tego. Gdybyście mogli coś więcej napisać, lub jakieś fotki wkleić było by miło.
Stichy Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 No ja tez mam, ale do podmiany - potrzebuje do avanta a mam do sedana ;( Gdyby ktos poszukiwal na podmianke to z mila checia
Stichy Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Wlasnie takie potzrebuje i w tym kolorze no jak przyjade na urlop to podjade - tylko napisz gdzie parkujesz
remus_kraków Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Sa rozne. Zalezy jakich poszukujesz. Sa zintegrowane z boczkami. Sa tez calkowicie oddzielnym elementem.[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 18:24_________________________________________________ no kolego ja coś mam takiego - jeżeli Cie oczywiście takie coś interesuje ciężko spotkać na allegro bo sprzedają przeważnie cały komplet z drzwiami Czyli rolety występują takie wyciągane z boczków i odrębne? A jak one są wtedy mocowane. Może ktoś mi pokazać takie niezintegrowane z boczkami. wielkie dzięki Pokaz Sa rozne. Zalezy jakich poszukujesz. Sa zintegrowane z boczkami. Sa tez calkowicie oddzielnym elementem.[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 18:24_________________________________________________ no kolego ja coś mam takiego - jeżeli Cie oczywiście takie coś interesuje ciężko spotkać na allegro bo sprzedają przeważnie cały komplet z drzwiami Pokaz Sa rozne. Zalezy jakich poszukujesz. Sa zintegrowane z boczkami. Sa tez calkowicie oddzielnym elementem.[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 18:24_________________________________________________ no kolego ja coś mam takiego - jeżeli Cie oczywiście takie coś interesuje ciężko spotkać na allegro bo sprzedają przeważnie cały komplet z drzwiami Pokaz Czyli rolety występują takie wyciągane z boczków i odrębne? A jak one są wtedy mocowane. Może ktoś mi pokazać takie niezintegrowane z boczkami. wielkie dzięki
KmK Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 coś podobnego chyba już jakiś czas temu poruszałem, żeby się nie powtarzać tu jest kilka info http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=49738.0;all
Rekomendowane odpowiedzi