Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Nowe mody!Audi A4 rocznik 2005 , 17, 1BE,Hamulec 320mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ori felga w 16calach wchodzi każda która jest dedykowana do A4

Dokładnie, ori 16 alu wchodzą każde, tylko stalówki nie wchodzą - Źrebak może coś powiedzieć na ten temat :naughty::decayed:

Opublikowano

jeśli sa hamulce z s4 czyli 345mm wówczas ET musi być max ok. ET 45... a ori z a4 mają przeważnie ET 43... więc jest spoko...

Opublikowano

jeśli sa hamulce z s4 czyli 345mm wówczas ET musi być max ok. ET 45... a ori z a4 mają przeważnie ET 43... więc jest spoko...

na 345mm 16" :mysli:
Opublikowano
  • Autor

16 nie wchodzą na 345 ale czytac uwaznie ja zakładam 320 mm :cool1:

Opublikowano

ja wiem jakie zakładasz :kox:

myślałem, że na tarcze 345mm ma wejść

Opublikowano

kuźwa... miałem na myśli że 16 wchodza na 320stki... akurat zmieniam na eskowe heble więc mi się chrzanią cyferki

Opublikowano
  • Autor

kuźwa... miałem na myśli że 16 wchodza na 320stki... akurat zmieniam na eskowe heble więc mi się chrzanią cyferki

nie pij tyle :tongue4:

Opublikowano

za dużo tej wódy pijesz ostatnio :polew:

Opublikowano

a moze to fakt że nie piłem ostatnio? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no i 1BE zawitał do A4 :naughty: moze nie usiadł idealnie, bo przód 1,5 cm a tył 3 cm ale nienajgorzej to wygląda, moze przód sie jeszcze ułoży troche :mysli: tak na szybko

e036f7ad317db76emed.jpg

ac9f468897de0e16med.jpg[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 16:22_________________________________________________i kilka innych fotek

432bd1802a1d3e46med.jpg

7ae6a4fcbe3a2f8fmed.jpg

57ad7b2fa0387486med.jpg

Opublikowano

buuu... cholerne sprężyny... nie licz że opadnie dużo... jak przód to i tył opadnie max 5mm...

jaki masz WR z przodu?

Opublikowano
  • Autor

7 a tył 6 [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 17:10_________________________________________________a 1BA na aucie miałem przód 10 tył 9 więc myslałem ze jezeli założe lzejsze 7 i 6 (miększe) to byłem pewny ze zejdzie jeszcze niżej , z tyłu jestem bardzo zadowolony bo usiadł tak jak chciałem a przód nooooo powiedzmy ze niech zostanie, moze wieksze heble pociągną przód w dół troche- choc chyba nie bardzo bo one są na dolepod spręzynami.

Opublikowano

jakim cudem heble mają coś pociągnąc... zacisk itp jest masą nieresorowaną... on siedzi na kole a nie na samochodzie... obciąża samo koło a nie samochód i sprężynę.

Co do miękkosci między WR to temat rzeka... ciekawe jak by ci siadł przód na moich WR 9... bo mi siadł o -35mm z przodu,.. a z tył -15mm...

Szkod aże nie z wawy jesteś jakąś przymiarkę można by było zrobić... choć zabawa ze springami z przodu czasochłonna bo trzeba całą nogę wyjmować... rozkręcać... itp.

Opublikowano
  • Autor

to przodem moglibysmy sie wymienic :mysli:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 18:42_________________________________________________roboty na godzine

Opublikowano

ja mam gwint KW INOX 2 cały nowy więc mi się raczej springi nie przydadza twoje...

ja mam swoje nówki na sprzedaż... przejechałem na nich 500km... i kupiłem gwint :)

u mnie w wątku możesz zobczyć jak mój przód stał... mam coprawda cięższy silnik... ale nie wiele...

jakbyś był zainteresowany zakupem to pisz na PW...

2 nowe springi w ASO to 750 PLN na dzień dzisiejszy...ale napewno taniej sprzadam :polew:

Opublikowano

Zawias wygląda tak samo jak u mnie :decayed: na 1 bv ale to jest chyba normalne :naughty: :naughty: :naughty:

nie licz że siądzie.

21042011120.jpg

Opublikowano
  • Autor

ile za te spręzyny 2 sztuki przednie chcesz ? moze byc na pw[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 20:30_________________________________________________

Zawias wygląda tak samo jak u mnie :decayed: na 1 bv ale to jest chyba normalne :naughty: :naughty: :naughty:

nie licz że siądzie.

Tobie usiadł w miare równo

Opublikowano

nie nie nie... nie usiadł mu równo... przód jest wyżej.

Opublikowano

pisałem abyś zainwestował w gwint to byś sobie wyregulował ;-)

Opublikowano

nie licz że siądzie.

21042011120.jpg

na pierwszy rzut oka to wysoko masz ten przód jak na 1BV....U mnie tak to wygląda:

3c5083c8c00a892am.jpg