A4_Dominik_WAW Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Po podłączeniu okazało się że w środkowym nawiewie mam spaloną diodę od strony pasażera czy ktoś ma może do sprzedania samo kółeczko z oryginalną diodą do tego nawiewu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 szukaj na allegro calej kratki bo raczej samego "kółeczka" to nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ponawiam pytanie - czy muszę kłaść 3 oddzielne wiązki czy mogę podłączyć wszystko pod jedną do włącznika świateł ? Nie znam się na elektryce stąd to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prostacz Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Mozesz podłaczyc wszystko pod wlacznik swiatel.Bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 z tym, ze latwiej jest srodkowa kratke, kubek, wizytownik i kratke ze strony pasazera podlaczyc pod oswietlenie od przyisku ESP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Czy te lampki będą pasowały do oświetlenia drzwi od spodu ? http://allegro.pl/item1192202956_lampka_w_tapicerke_drzwi_audi_a3_a4_a5_a6_a8_q5_q7.html jeżeli nie to jaki jest ich numer z etki ? jeżeli to pytanie już było to usunę post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 tak, będą pasowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wymienial ktos diode w przycisku esp na mocniejsza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wymienial ktos diode w przycisku esp na mocniejsza?? A po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wymienial ktos diode w przycisku esp na mocniejsza?? A po co? bo swieci kiepsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prostacz Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 to musi byc cos z nia nie tak bo u mnie swieci mocniej od kratek nawiewow i kubka oraz wizytownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 to musi byc cos z nia nie tak bo u mnie swieci mocniej od kratek nawiewow i kubka oraz wizytownika. wszystko z nia ok ale zrobilem silniejsz podswietlenie kubka i wizytwonika jak na foto: i teraz chce zeby esp zaswiecilo sie mocniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekg Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Do białych lampek na dole drzwi (te od podświetlania przestrzeni pod drzwiami po ich otwariciu) jest pociągnięte osobne okablowanie czy można je zapiąć szeregowo z tymi czerwonymi ostrzegawczymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 zapiąć szeregowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zastanawiam się nad podświetleniem schowków w boczkach dokładnie w drzwiach kierowcy i pasażera (zdjęcia efektów na stronie 25). Czy myślicie że warto i dobrze to wygląda ? :gwizdanie: jeżeli tak to może wiecie z których kabli zapożyczyć zasilanie w boczku - zapewne z przycisku do otwierania i zamykania szyby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 zasilanie mozesz zapozyczyc np. od przyciskow otwirania szyb...tam masz prad po wlaczeniu swiatel a chyba o to Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 zapiąć szeregowo raczej równolegle... przy szeregowym bedą swiecic o polowe slabiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 zapiąć szeregowo raczej równolegle... przy szeregowym bedą swiecic o polowe slabiej... Fabrycznie lampki białe i czerwone podłączone są szeregowo więc nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekg Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 zapiąć szeregowo raczej równolegle... przy szeregowym bedą swiecic o polowe slabiej... Fabrycznie lampki białe i czerwone podłączone są szeregowo więc nie widzę problemu Dobrze mówi OLO, przy równoległym nie będzie spadku napięcia na drugiej lampce spowodowanego lampką pierwszą. Machnąłem się, pomyślałem jedno a napisałem drugie. Poza tym szeregowo ryzykujemy efekt chińskich lampek choinkowych - siada jedna żarówka a gaśnie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Miałem to samo! Najprawdopodobinej masz diody już, wystarczy tylko podpiąć, kabel jest zahaczony pod nawiewem, ja miałem zdjęty schowek pod kierownicą więc był dobry dostęp, zdejmij u siebie i zobaczysz gdzie jest zahaczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi