arkolek Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 witam mój problem polega na tym,że podczas deszczowej pogody lub po, kiedy otwieram szybe a później zamykam to powsatją rozmazania i szyba jest brudna. nie da się przez nią patrzeć (prawie). drażni mnie to bardzo uszczeki nie dolegają i nie scierają wody i brudu? czy to taka przypadłoś i wy też tak macie! może ktoś miał podobny problem i go wyeliminował?! z góry dzięki za wskazówki
adadur Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Nie wiem czy nie bagatelizujesz tego problemu - bo myślę że tak ma większość. Jeśli naprawdę jest z tym tak tragicznie to sparciała kopletnie ta uszczelka i najlepiej ją wymienić.
xxxWIELKIxxx Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 albo jest zabrudzona i wtedy po wplywem wody syf przeistacza sie i w tym miejscu uszczelka nie dotylka bezposrednio szyby i nie odciaga wody... radze dobrze przeczyscic uszczelke i odtluscic ja
arkolek Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Opublikowano 27 Listopada 2007 dzięki za rady. posprawdzam wszystko w wolnej chwili
xxxWIELKIxxx Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 powodzenia...napisz czy pomoglo
Rekomendowane odpowiedzi