Wujek-West28 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 A to moje wozidło Opis: Audi A6 2.5 TDI QUATTRO - Duża NAWIGACJA (WYBITA SZYBA SKRADZIONO) - XENONowe reflektory - Skórzana tapicerka - WEBASTO z pilotem Audi (ogrzewanie postojowe) - Napęd 4x4 QUATTRO - Solardach (baterie słoneczne w szyberdachu, klima chłodzi wnętrze w czasie postoju) - ABS - 4x Poduszka Powietrzna - Tempomat - El. Szyberdach - 2-strefowa klimatyzacja - Podgrzewane fotele - Audio BOSE - Radio CD - Czujniki parkowania - Telefon - Komputer - El. Regulowane fotele - Spryskiwacze reflektorów - 4x El. Szyby - El. Lusterka - Podgrzewane lusterka - Aluminiowe felgi - Wspomaganie kierownicy - Centralny Zamek - Halogeny - Immobiliser - 2x Podłokietnik - Relingi Silnik: Audi A6 2.5 TDI QUATTRO Mała szkoda parkingowa i malowanko w pracy Po kradzierzy navi org
binio-stg Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Fajne auto, oby silnik się dobrze spawował
Danny Way Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Ładna :>, sam mysle o a6 c5 na kolejne auto tylko ze juz polift. Zawsze myslalem o tym silniku ale kurcze dla mnie zbyt ryzykowny No i wiadomo niech złodziejowi łapy uschną! Mam nadzieje że przynajmniej nic nie poniszczył przy okazji?
Wujek-West28 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 Naszczeście nie tylko szyba no i navi No ale co zrobić każdy żyje z czego innego
Rekomendowane odpowiedzi