Stolkien Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam. Zrobiłem Logi i mam wątpliwości co do wyników ciśnienia w Turbo. Widzę dosyć duże rozbieżności. Chyba to dla tego słychać pierdzenie podczas przyspieszania. Dodam jeszcze, że Turbosprężarka ma 25tyś przebiegu.
przemik Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 No wyglada jakby bylo niedoladowania.... czmu tak malo pociagnąłeś w gorą partie obrotów...
Stolkien Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 Wiesz no trasy mi zabrakło. Dzisiaj zrobię może dłuższe logi. Ale tak na Pierwszy rzut oka to nieszczelność turbo prawda?
udy Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 po takich logach ciężko powiedzieć, doładowanie idzie do góry, pokaż co będzie przy 5000rpm, na ile masz Chipa zrobionego ??
Stolkien Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 no narazie to nie wiem do końca. mam wgrany Sportec ponoć na 180. ale nie dowiem sie tego do puki hamowni nie zrobie. a nie chce robic dopuki tego turbo nie zrobie.
Rekomendowane odpowiedzi