eVoG Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Posiadam A4 Avant AHU z 96r, model bez klimy. Nie dziala obieg albo przycisk obiegu. Próbuje włączyć obieg ale nic się nie dzieje. Stało się to po tym jak nagle zapalniczka przestała działać. Ale tam wymieniłem tylko bezpiecznik i smiga. Cały nawiew też działa, tylko ten obieg nie bangla. Jakieś pomysły co to może być? I jak to zrobić? Na VAGu żadnych błędów A przy okazji: Prawe lusterko w tym modelu jest podgrzewane? Czy tylko lewe.
HaVoK Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 A przy okazji: Prawe lusterko w tym modelu jest podgrzewane? Czy tylko lewe. Wydaje mi się że oba powinny być. Może mata się skończyła. A co do climatronika to niech się rezacze wypowiedzą. Może coś się obluzowało, albo przepaliło skoro stało się to równocześnie z zapalniczką.
paweu1 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Może masz nawiew włączony na szybę, wtedy nie da się włączyć obiegu wewnętrznego
eVoG Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 Nie nie nie, nawiew na stopy albo do środka, nie da się włączyć przycisku. Wcześniej działało
CUB@ Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Nie nie nie, nawiew na stopy albo do środka, nie da się włączyć przycisku. Wcześniej działało napisz po polsku co nie działa! co to jest obieg?
paweu1 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Przycisk się blokuje w pozycji wciśniętej, czy wraca do góry
eVoG Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Nie nie nie, nawiew na stopy albo do środka, nie da się włączyć przycisku. Wcześniej działało napisz po polsku co nie działa! co to jest obieg? Mówiąc obieg chodzi mi o tą zakręconą strzałeczkę (coś jak repeat:P). Przycisk po wciśnięciu od razu odskakuje, tak jak to jest przy włączonym nawiewie na szyby.
paweu1 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Przycisk po wciśnięciu od razu odskakuje, tak jak to jest przy włączonym nawiewie na szyby. Możliwe że uszkodziła się mechanika wiążąca przycisk z pokrętłem w pozycji na szybę. Musiałbyś dostać się do wtyczek i spróbować na ostro
Rekomendowane odpowiedzi