PG Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 W wydziale komunikacji potrzeba fakture o montazu LPG tylko?? jezeli tak to widac ze co miasto to inne przepisy...
kamilmlody Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Z tego co sie orientowałem, to gaziarz który montuje instalacje "robi papiery" czyli wystawia jakas fakturkę. ów fakturka 200zł-300zł bodajże jeśli jej nie posiadasz. Chyba że zgubiles, albo poprzedni wlasciciel auta Ci nie dołączył, to jedziesz do gaziarza który zakładał i duplikat ok 5 dyszek
Buba Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 W wydziale komunikacji potrzeba fakture o montazu LPG tylko?? jezeli tak to widac ze co miasto to inne przepisy... u mnie też tylko fakturę za montaż chcieli
stefzor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 a co byście poradzili w przypadku braku świadectwa homologacji na instalację. Jest możliwość uzyskania duplikatu bądź kopii potwierdzonej ze zgodnością z oryginałem z Wydziału Komunikacji? Ja jak kupowałem audi miała już założony gaz + wbity w dowód. Od instalacji mam tylko homologacje na butlę, kontakt ze sprzedającym się urwał więc tą drogą świadectwa homologacji nie dostanę.
Rekomendowane odpowiedzi