Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 ADR]Navi, 2 DIN. Still in progress...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do licznika... licznik pochodzi z anglika, kontrolki były krzywo bo założyłem ze znajomym który mi go zakłądał, tarcze z moich ori zegarów, ale że krzywo świeciło to wróciła tarcza z anglika, zegary z 1997, czyli immo juz jest w nich, ale kontrolka od immo już mi nie świeci, znajomy coś tam wyczarował :wink4: teraz została jeszcze świecąca poducha :confused4:

w planach nie mam żadnych lamp na przód soczewkowych bo mi się nie podobają, jak coś to te zostanę troszke przyciemnione :) co do tylnych lamp to możliwe że będą jakieś z liftu, tylną klape bym wymienił z miłą chęcią na gładką tzn bez spojlera bo mi się nie widzi :thumbdown:

W przyszłym miesiącu chce zapodać dwie naklejki jeszcze, za jedną pewnie dostane bana :decayed:

jak mogą się lampy soczewkowe nie podobać? :shocked:
Opublikowano
  • Autor

co do licznika... licznik pochodzi z anglika, kontrolki były krzywo bo założyłem ze znajomym który mi go zakłądał, tarcze z moich ori zegarów, ale że krzywo świeciło to wróciła tarcza z anglika, zegary z 1997, czyli immo juz jest w nich, ale kontrolka od immo już mi nie świeci, znajomy coś tam wyczarował :wink4: teraz została jeszcze świecąca poducha :confused4:

w planach nie mam żadnych lamp na przód soczewkowych bo mi się nie podobają, jak coś to te zostanę troszke przyciemnione :) co do tylnych lamp to możliwe że będą jakieś z liftu, tylną klape bym wymienił z miłą chęcią na gładką tzn bez spojlera bo mi się nie widzi :thumbdown:

W przyszłym miesiącu chce zapodać dwie naklejki jeszcze, za jedną pewnie dostane bana :decayed:

jak mogą się lampy soczewkowe nie podobać? :shocked:

młody i głupi byłem.... :embarrassed:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 20:29_________________________________________________

jak działasz coś ?

hmmm nie było zabardzo czasu jaki i kasy bo działałem przy garażu, bo niechce żeby kolejną zime dziunia stałą pod chmurką... garaż prtzerobiony ze stodyły, drzwi 2,5x3,64m czyli całkiem spore, w przyszłym roku chce kanał zrobić i ścianki postawić, a żeby nie było że nic się nie dzieje to wymieniłem sobie napinacz paska micro :)

eff382abee.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

identyczna jak moja, narazie nic nie zmianiam w wyglądzie bo mi sie za***iście podoba! :rolleyes:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Pora na małą aktualizację...

Chwilę się nic nie działo, ale że spłata kredytu coraz bliżej to mogę sobie powoli pozwalać na fanty do audi :)

Na pierwszy ogień poszła klamka z centralnym zamkiem, chwilowo tylko zamyka :disgust: ale mam zamiar to ogarnąć :)

612e533f306e8b07.jpg

Z racji tego że zbliża się zima, zaopatrzyłem siew ori grzane maty razem z wiązką :chytry:

71e07aff88e71a27gen.jpg

6b5ba32856687ccagen.jpg

d986425378deeb75gen.jpg

i tutaj moje pytanie... gdzie podłączyć takie kable jak:

-gruby czerwono biały

-siwo niebieski x2

-czarno brązowy/bordoy? x2

ff5e31cd5a6f6fb3gen.jpg

Opublikowano

Ładne wozidło :> pomyśl może o pomalowaniu lusterek w kolor samochodu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

będę malował,szukam prawego dużego no i są priorytety... górne przednie wahacze mam do wymiany.... :kwasny:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 15:24_________________________________________________no i grzanie podłączone :decayed: grzeje aż miło :kox: :kox:

trzeba myśleć nad nowym bajerem :wink4:

Opublikowano
:good:
Opublikowano
  • Autor

Krycha, niemasz czegoś ciekawego dla mnie? :mysli:

Opublikowano

Krycha, niemasz czegoś ciekawego dla mnie? :mysli:

jakieś 2,5 jest :decayed:

Opublikowano

coś tam się znajdzie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dawaj dawaj :kox:

co proponujesz? :gwizdanie:

Opublikowano

nie no żartuje raczej nie mam nic specjalnego :) zależy jeszcze co potrzebujesz w sumie :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

dokładke tylko pod czujniki, elektryke to już chyba mam pełną,łokieć by się przydał..

Opublikowano

mam w swojej, jak się zmobilizuje to ją wyciągne bo szkoda sprzedawać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dawaj cene na pw :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Duży problem jest ze zdjęciem poszycia z foteli, żeby maty założyć?

Opublikowano
  • Autor

myślałem że tak ale.... dasz radę, troche rozbierania, najwięcej czasu schodzi z rozginaniem spinek, ale da rade ogarną wszystko :)

Opublikowano

Dzięki.

Szukam foteli z elektryką i grzaniem d*p, ale w takiej sytuacji zawężę poszukiwania do samej elektryki.

Opublikowano

fajna sztuka !! :) i mody tez na plusik mozna powiedziec ze blizniak mojej :D tylko moj woli rope ;p

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

oj tam.. do fajności jej duuuuuuuużo brakuje :)

---------- Post dopisany 30-07-2012 at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany 09-02-2012 at 17:14 ----------

Wieki tu nie zaglądalem a troszkę się

zmieniło:wink:

Oczekiwana paczka

3ada80f4fbb17bf6gen.jpg

a w środku:

27464159a6a0e011gen.jpg

walczyłem troche z odstajaca tapicerką...

356545a389f58c22.jpg

BiXenony:decayed: Dzieki KAJU

fb38d19916c1563fgen.jpg

Białe kierunki

c6d0331748efeb2cgen.jpg

Zbiorniczke:

7a7dec76fad8de9fgen.jpg

Dawca guzika..................

5a3bc790b31b5680gen.jpg

wiem wiem wiem wiem wiem......

130e72ef9b2cab9agen.jpg

:decayed: