Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AKN] opony firmy WANLI 225/45/R17, kto kolwiek, widzial kto kolwiek wie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewien znajomy chce mi sprzedac felgi 17"(ory.audi) razem z oponami letnimi 225/45/r17 (bez opon nie sprzedaje), niestety opony sa firmy made in china WANLI, nigdy nie słyszałem o czyms takim. Przeglądajac sieć napotkałem na bezwzgledna krytykę tych opon.

Może ktoś z klubowiczów wie coś na temat tych opon.

PS

za komplet felgi + opony chce 250eur więc i tak pewnie warto wziąc. Fele są w stanie bardzo dobrym, jedna w stanie tylko dobrym (trochę przerysowana na rancie).

z góry dzięki za info

Opublikowano

jak dobra cena i felgi w dobrym stanie to bierz, opony zawsze możesz zdjąć :cool:

Opublikowano

pytałem kolegi, który pracuje w serwsi opon, czy miał doczynienie z tymi gumami i powiedział że miał niedawno i zwrócił na nie uwagę gdyż były prawie nowe a juz na dwóch z nich znajdowały sie, o wewnetrznej strony, bąble.

więc fele bierz bez zastanowienia ale oponki to raczej zmień :th:

Opublikowano

250 EUR przy dzisiejszym kursie to niewiele ponad 900 złociszy także bierz i sie nie zastanawiaj jesli fele w dobrym stanie i w dodatku ori..., nawet jak oponki pojdą w kosz to moim zdaniem za taka cene bedziesz do przodu ;)

Opublikowano

250 EUR przy dzisiejszym kursie to niewiele ponad 900 złociszy także bierz i sie nie zastanawiaj jesli fele w dobrym stanie i w dodatku ori..., nawet jak oponki pojdą w kosz to moim zdaniem za taka cene bedziesz do przodu ;)

I tak też zrobiłem :) fele sa ok, poczekają do wiosny tylko :dance:

dzięki za odp

pozd