Grzesiekkbc Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Hej, koledzy takie pytanie śledzi ktoś z Was kursy walut? Jakie prognozy dla $ się szykują? Mam kilka $$$ na sprzedaż i nie wiem kiedy uderzyć czy teraz czy poczekać jeszcze na szanse że pójdzie w górę.
pawel1380 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Stary jakby to kto wiedział..ja juz żadnych specjalistów nie słucham bo na ogół jest na odwrót.. Po wielu latach obserwacjacji stwierdzam ze kurs zlotowki do dolca franka i euro to loteria. Nie przewidzisz,madre glowy w tym temacie pare razy mnie utopiły.
soolek Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Stary jakby to kto wiedział..ja juz żadnych specjalistów nie słucham bo na ogół jest na odwrót.. Po wielu latach obserwacjacji stwierdzam ze kurs zlotowki do dolca franka i euro to loteria. Nie przewidzisz,madre glowy w tym temacie pare razy mnie utopiły. Potwierdzam. Bawiłem się trochę na Forexie. Z początku małymi kroczkami, na wyczucie i ... wyciągnąłem trochę. Potem zacząłem się wgryzać w temat, czytać, słuchać itd. I utopiłem wsio, co zarobiłem. Na szczęście wyszedłem tylko na zero.
Kocky Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 W przypadku kursów walut nie ma prognoz... są najwyżej oczekiwania
darooo Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Niby dolar ma trend 10 letni... http://stooq.pl/q/?s=usdpln&c=30y&t=l&a=lg&b=1 Ja tam parę $ mam i czekam na lepsze czasu bo w sumie nie mogę ruszyć/wypłacić tej kasy. Ewentualnie na coś innego przejść. Oby tylko Chiny nie wysadził $ :gwizdanie:
Grzesiekkbc Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 dużo masz $ na sprzedaż? Nom powiedzmy że dobrą A4 B6 by kupił za to po kursie na dzień dzisiejszy. Mam to na budowę domu w skarpecie kiszone i do sierpnia pasuje mi sprzedać tylko teraz kiedy to zrobić :gwizdanie:
Szamek Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 dużo masz $ na sprzedaż? Nom powiedzmy że dobrą A4 B6 by kupił za to po kursie na dzień dzisiejszy. Mam to na budowę domu w skarpecie kiszone i do sierpnia pasuje mi sprzedać tylko teraz kiedy to zrobić :gwizdanie: jak masz większą sumę to idź do kantoru i dogaduj się z kolesiem czy zapłaci coś więcej
Grzesiekkbc Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 No u mnie dają 1gr max 2gr więcej a to chyba za mało.
szyku Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 chłopie polataj po kantorach popytaj i będziesz widział, najlepiej jak będzie jakiś znajomy czy coś to też plus wiem jak jest bo często latam z pieniążkami po kantorach ;P 2 grosze to już coś ale zależy w jakiej kwocie
Tomson Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Nie sprzedawaj! Wręcz dokup w okolicach września, października mocno spadnie złoty :gwizdanie: tak ptaky mówiły u nas na uniwerku ekonomicznym już na giełdzie zarobiłem na B6, teraz na dolarze mam zamiar zarobić na B7
Grzesiekkbc Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 No ja do września to myślę kończyć drugą kondygnacje jutro podskoczę i zobaczę ile dają za $ w Bochni, jak możecie to sprawdźcie ile u Was na mieście płacą za $ będę wdzięczny za pomoc.
jozek726 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Nie sprzedawaj! Wręcz dokup w okolicach września, października mocno spadnie złoty :gwizdanie: tak ptaky mówiły u nas na uniwerku ekonomicznym już na giełdzie zarobiłem na B6, teraz na dolarze mam zamiar zarobić na B7 od czego zaczełeś ze taka kase na tym zarobiłeś? jezeli mozna zapytac?
Tomson Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Nie sprzedawaj! Wręcz dokup w okolicach września, października mocno spadnie złoty :gwizdanie: tak ptaky mówiły u nas na uniwerku ekonomicznym już na giełdzie zarobiłem na B6, teraz na dolarze mam zamiar zarobić na B7 od czego zaczełeś ze taka kase na tym zarobiłeś? jezeli mozna zapytac? dostałem dość pokaźną kwotę na start, którą później oczywiście musiałem zwrócić ogólnie to wychodziłem miesięcznie 6-12% na +
soolek Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Nie sprzedawaj! Wręcz dokup w okolicach września, października mocno spadnie złoty :gwizdanie: tak ptaky mówiły u nas na uniwerku ekonomicznym już na giełdzie zarobiłem na B6, teraz na dolarze mam zamiar zarobić na B7 od czego zaczełeś ze taka kase na tym zarobiłeś? jezeli mozna zapytac? Nie trzeba dużych pieniędzy. Tylko trochę szczęścia i czasu. Ja zacząłem od 200 złotych - po 3 miesiącach miałem 8000 (zarobiłem trochę i następnie inwestowałem większą kwotę itd). Niestety zbyt duże ryzyko i po kolejnym tygodniu było 0. Ale jak to mówią NO RISK, NO FUN. (no money ) Ale właśnie się przymierzam do powrotu na rynek. Teraz już ostrożniej - aby na waciki miesięcznie doszło to będzie dobrze.
Leman Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w/g mnie wcześniej czy później PLN dostanie w dupe mocno - także może nie sprzedawaj teraz i poczekaj na rozwój wydarzeń w Cz-wie dostałbyś dzisiaj za $ 2.87
szyku Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 nie jest źle ale pamiętam te czasy po 4,80 było pięknie na każdym 100 E miało się te 80 zł więcej niż teraz
Grzesiekkbc Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 Poczekam do sierpnia i zobaczę co będzie, jak nie pójdzie w górę to trudno a może jednak coś pójdzie. U mnie dają mi po 2,84
Darek456 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Koledzy na dzień dzisiejszy w którą walutę inwestować ?
Rekomendowane odpowiedzi