lis Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 a są jakieś błedy w sterowniku? VAG nic nie wykazał odnośnie komfortu były jakieś błędy na świecach ale jeszcze nie wiem czego dotyczą Ja po wymianie baterii lub odłączeniu akumulatora , wkładałem kluczyk do stacyjki i włączałem zapłon 3 razy po czym na włączonym zapłonie naciskałem na pilota tego w stacyjce (otwórz- zamknij) kilka razy i zaczął działać. czyli kluczyk do stacyjki następnie 3 x zapłon włącz / wyłącz a następnie 3 x zamknij otwórz na kluczyku w stacyjce przy włączonym zapłonie czy tak????????? jutro spróbuję
domin79 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 a są jakieś błedy w sterowniku? VAG nic nie wykazał odnośnie komfortu były jakieś błędy na świecach ale jeszcze nie wiem czego dotyczą Ja po wymianie baterii lub odłączeniu akumulatora , wkładałem kluczyk do stacyjki i włączałem zapłon 3 razy po czym na włączonym zapłonie naciskałem na pilota tego w stacyjce (otwórz- zamknij) kilka razy i zaczął działać. czyli kluczyk do stacyjki następnie 3 x zapłon włącz / wyłącz a następnie 3 x zamknij otwórz na kluczyku w stacyjce przy włączonym zapłonie czy tak????????? jutro spróbuję ...dokładnie , teraz powinien już zajarzyć tym sposobem ze stacyjką
Rekomendowane odpowiedzi