mundzio Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam forumowiczów,mam problem z sygnałem dźwiękowym,a mianowicie pali mi bezpiecznik i podejrzewam ,że jest gdzieś zwarcie na przewodzie, tylko jak to sprawdzić ?czy może przekaźnik sygnału ma sklejone styki,jak możecie to dajcie jakąś wskazówkę jak się do tego dobrać z góry wielkie dzięki.
slodki79 Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Prościej będzie kolego najpierw sprawdzić same sygnały dźwiękowe.Ja u siebie miałem jeden spalony i robił zwarcie i też wywalało bezpiecznik.Po wymianie na inny problem zniknął.Jak coś to znajdują się one pod lampami z przodu.
mundzio Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 problem jest w tym,że sygnały są odpięte i bezpiecznik w dalszym ciągu pali
ziby00 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 to pewnie gdzieś masz przetarty kabelek plusa i zware ma z masą musisz poszukać inaczej się nie da
letallec Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Mozesz miec tez podpiete jakies inne urzadzenie pod ten bezpiecznik
mariusz1890 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 miernik w łapkę i sprawdzasz wyciąg bezpiecznik wepniesz się z miernikiem w bezp. i sprawdzisz w dwie strony gdzie na masę zwarcie jest
Rekomendowane odpowiedzi