Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko ta cena trochę z kosmosu chociaż napewno włożone było w niego masę kasy i pracy :kwasny:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko ta cena trochę z kosmosu chociaż napewno włożone było w niego masę kasy i pracy :kwasny:

Wieksze sanse miał by sprzedać to auto w Niemczech. Ale i w Polsce znajdzie się kupiec.

Michał a jak twoje A4. Sprzedane?

Opublikowano

Wieksze sanse miał by sprzedać to auto w Niemczech. Ale i w Polsce znajdzie się kupiec.

:polew:

:decayed:

Opublikowano

Co cię tak rozbawiło?

Opublikowano

Aha.

Opublikowano

Ostatni raz wystawiona jak nie pójdzie to zostaje na dalsze zabawy i mam w d*pie sprzedaż niech kupują strupy po 20 tys i proszę mnie nie wqurwiać

Opublikowano

Mike to przecież żart był :wink:

Z drugiej strony...wiedziałem że tak będzie :decayed:

Opublikowano

Ale ogólnie jest zastój w interesie. Ludzie teraz trzy razy się zastanowią zanim coś kupią. A poza tym nawet jak sam wspomniałeś q=2l ON/100km więcej. Jak sobie to przekalkulowałem to sam dałem sobie spokój. Przy przebiegu rzędu 20kkm rocznie to jest ponad 2tys pln rocznie. Czyli wymierna korzyść. Q jest ok jak ktoś ma ciężko dojechać w zimie do domu, ale na płaskim to pieniądze idą w błoto.

Zaraz się pewnie posypią gromy, ale niestety takie mamy realia. Sam sprzedałem A4 bo dużo paliło. MK4 może nie jest tak oszczędny jak AHF ale i tak zawsze zostaje przynajmniej 1-1,5L na 100km.

A tak na marginesie to do MK4 wpadła navi MFD

2012_11_19_21_13.jpg

i tu Michał pytanie do ciebie. Jedziesz do Gorlic? bo będę zmieniał liczniki na full FIS. Zapytał byś się czy mają i ile sobie cenią.

Opublikowano
  • Autor

to ja pokarze jak mi kiera wyszła.

77301938122703132659_thumb.jpg71244690175418053218_thumb.jpg70043259807113555904_thumb.jpg

---------- Post dopisany at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:17 ----------

a dzisiaj wpadło jeszcze grzanie lusterek.na razie grzeje lewe bo w prawym okazało sie ze nie ma maty grzewczej.:kwasny:

Opublikowano

Ryba ktoś ci kierownicę założył dogóry nogami :) To jak już robiłeś kierę to dlaczego nie polift?

Opublikowano

No Ragga ma fach w ręku :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Ryba ktoś ci kierownicę założył dogóry nogami :) To jak już robiłeś kierę to dlaczego nie polift?

koła sa skrecone.bo mi sie ta podoba.nie chce mi sie kombinowac z poliftowymi

Opublikowano

Fajna ta B6 ale opłaty napewno nie wyjdą 2500 jak kolo pisze za taki silnik to przynajmniej z 7 tys opłat bedzie, jak będzie ktoś chciał kupić to przyjadę

Opublikowano

Dowaliłeś :decayed: tak mi się zerówka przypomniała :wink:

Opublikowano

Pamiętacie pod MM? To chyba od tego samego projektanta :polew:

Oferta - Volkswagen Passat

Opublikowano
Pamiętacie pod MM? To chyba od tego samego projektanta :polew:

Oferta - Volkswagen Passat

Rany booskie:shock3: a mówią że Polska idzie w dobrym kierunku rozwoju:nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
Opublikowano

Po zobaczeniu tego zdjęcia stwierdzam że koniecznie muszę się pozbyć alufelg