Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W prezencie :naughty:

prezencikxx-jpg

---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

:polew::polew::polew:

96835-83f8beacab73d8c7bfd3b0c981c4f31b.jpg

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powiem tak, prezent biorę i stawiam :wink:

---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ----------

A Hugo czekam na życzenia , tu a nie PW i reszta zielona też :grin:

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ----------

a79a8f25e47b65ff2d178ba9012231ab.gif?1354292498

---------- Post dopisany at 15:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ----------

:naughty:

IMG_3417.jpg

Opublikowano
:hi:

---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ----------

http://img.myepicwall.com/i/2012/11/a79a8f25e47b65ff2d178ba9012231ab.gif?1354292498

---------- Post dopisany at 15:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ----------

:naughty:

https://lh6.googleusercontent.com/-fqE6dYdQPmI/ULoKUk5peeI/AAAAAAAAAhU/NI9eSfLsXss/s912/IMG_3417.jpg

jak robisz grupowe zamówienie, to dla mnie czarna :naughty:

Opublikowano

Tak myślałem :grin::grin:

Opublikowano

Witam! Bede probowal pojawic sie 9 na spocie, ale zobaczy sie jak potoczy sie sobotnia noc %%, bo planuje zrobic delikatne osiowe:grin:

Opublikowano
  • Autor

jak okazja to sie bierze.:polew:

---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:07 ----------

cos dla naszego czikity

Opublikowano

A tego kolesia ktoś kojarzy bo ostatnio często widzę go na Sączu ale właściciela nie miałem przyjemności zobaczyć:decayed:

DSC_0450.jpg

DSC_0449.jpg

Opublikowano
  • Autor

ma naklejke na klapie?

Opublikowano

Się rzucili teraz na te zderzaki RS nikczemnicy:wink: S nie dla mnie nie dał bym rady tego utrzymać :hi:

Robiona była w Kingsofcie na pewno nie w Starym SS bo tam bym ją wyczaił

Opublikowano

Panowie gdzie w NS w rejonie plywalni na nadbrzeznej jest warsztat co robi geometrie? LOKO dal mi do nich numer ale nie pamietam ulicy. Chce zeby to ktos dobrze zrobil Loko chwalil ich do Q to moze z B6 tez sobie poradza...

Opublikowano
Panowie gdzie w NS w rejonie plywalni na nadbrzeznej jest warsztat co robi geometrie? LOKO dal mi do nich numer ale nie pamietam ulicy. Chce zeby to ktos dobrze zrobil Loko chwalil ich do Q to moze z B6 tez sobie poradza...

CRISS AUTO-TUNING. FHU. NIEMIEC K. - NICnieSTUKA - warsztat samochodowy, mechanik - NIC nie STUKA

Kolego tu masz zaznaczone generalnie jak jedziesz mostem i skręcisz na basen to naprzeciw basenu jakieś 100 metrów dalej jest dom z kamerami taka winna na rogu jedz prosto min basen po lewej koleś jest w białym domu z tego co pamiętam po prawej na pewno zauważysz powodzenia :hi:

Opublikowano

Czikita dał dobrą mapkę - Reymonta obok firmy co szyby przyciemnia. Tyrknij do nich i się umów to Ci dokładnie wytłumaczą jak dojechać :thumbup1:

---------- Post dopisany at 07:44 ---------- Poprzedni post napisany at 07:43 ----------

A i jeszcze jedno... ŚNIEG!!! :evil::evil::evil:

Opublikowano

zapowiada się niezła zabawa, jeszcze trochę popada :naughty:

Opublikowano
  • Autor

okarze sie jak sie trzymaja opony.:naughty:

Opublikowano
ma naklejke na klapie?

Nom ma naklejki kingsoft-a na klapie z tyłu pod napisem quattro + i z boku pod kierunkiem:naughty:

Ciekaw jestem co on tam zmodził pod maską bo coraz częściej mi zaczyna brakować Nm:)

Opublikowano

Jedź do Marcina do Tęgoborzy i już nie będzie brakowało NM. Ja na urodziny robię golfa.

A co do różowych felg to nie moje klimaty.

Opublikowano
  • Autor

jarek ale mnie pociągło z kieszeni za pompe.nowy soft by za to był.