Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 jedziecie na tjuninkową majówkę? sam szpachlex tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 jedziecie na tjuninkową majówkę? sam szpachlex tam jest jest szpachlex jest wesoło :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 jedziecie na tjuninkową majówkę? sam szpachlex tam jest jest szpachlex jest wesoło :polew: hehehe spachlex hym? to ipreza dla grupy-Vagów to niewiem czy tak sobie pozwolą na szpachlexy niewiem naprawde nie wiem... tyle co wiem to ze z sącza jedzie VWstyle (www.vwstyle.pl) i kilka jeszcze autek pojedynczych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 jedziecie na tjuninkową majówkę? sam szpachlex tam jest jest szpachlex jest wesoło :polew: hehehe spachlex hym? to ipreza dla grupy-Vagów to niewiem czy tak sobie pozwolą na szpachlexy niewiem naprawde nie wiem... tyle co wiem to ze z sącza jedzie VWstyle (www.vwstyle.pl) i kilka jeszcze autek pojedynczych... Można się przejechać to Ty ostatnio byłeś na Tarnowskiej Maćko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 no ja jechalem od rynku ty wyjeżdzałeś chyba z dojazdowej :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 no ja jechalem od rynku ty wyjeżdzałeś chyba z dojazdowej :D:D Tak ale widzę że ksenonek masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 no ja jechalem od rynku ty wyjeżdzałeś chyba z dojazdowej :D:D Tak ale widzę że ksenonek masz już dawno od października :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2009' date=' 13:50[/size']_________________________________________________Ludziska Co Wy na to zeby sobie jakiegoś spocika zrobić yhm... jakoś 22 Lutego ;> ?? nudno troszku trzeba coś robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 no ja jechalem od rynku ty wyjeżdzałeś chyba z dojazdowej :D:D Tak ale widzę że ksenonek masz już dawno od października :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2009' date=' 13:50[/size']_________________________________________________Ludziska Co Wy na to zeby sobie jakiegoś spocika zrobić yhm... jakoś 22 Lutego ;> ?? nudno troszku trzeba coś robić Może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 no ja jechalem od rynku ty wyjeżdzałeś chyba z dojazdowej :D:D Tak ale widzę że ksenonek masz już dawno od października :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2009' date=' 13:50[/size']_________________________________________________Ludziska Co Wy na to zeby sobie jakiegoś spocika zrobić yhm... jakoś 22 Lutego ;> ?? nudno troszku trzeba coś robić Może być ja tez podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 no to zaklepane :> 22.02.2009 SPOCIK MEDIA 15:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 no to zaklepane :> 22.02.2009 SPOCIK MEDIA 15:00 Kurcze wpadł i ustalił Spoko już zmieniam główny wątek Może już na letnich będę śmigał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Młody , tez sie zastanawiam na letnimi ale jeszcze poczekam bo coś ma sie ochłodzić znowu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Młody , tez sie zastanawiam na letnimi ale jeszcze poczekam bo coś ma sie ochłodzić znowu ;( No moje na razie u lakiernika są mają być za dwa tygodnie a mówią że od wtorku śnieg znowu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 no tez tak słyszałem..... moze wreszcie moje zimówki sie przydadzą to czegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 tak Panowie zima wraca ;( ;( ;( w marcu można dopiero liczyć coś na ocieplenie prawdopodobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Wszelka pomoc mile widziana http://www.a4-klub.pl/smf/malopolska_spelniamy_marzenie-t65919.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Spoko jarko możesz na nas liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 ha koledzy głównym celem naszego spotkania w najbliższych dniach (tylko sugeruję) podsune temecik...omówimy co nie co o tym linku : http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie_wiosenny_spot_integracyjny_oraz_info_o_rozpoczeciu_sezonu_vag-t64853.0.html tyle co czytałem to sie głupki wnet pozabijają "my wy"-VWgolf itepe .... i takie tam.... patologia Vag to Vag Ja bym się śmigną gdzieś po za sącz na jakiś spocik ;] taką większą imprezke ( z mojej str jeśli chodzi o Vag to leciało by jakieś 4-5autek dodatkowo nie licząc mnie) :) [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 01:28_________________________________________________www.majovwka.pl :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Porozmawiamy o tym na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi