maku211 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 eee ja tez przyjade:D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 eee ja tez przyjade:D... WOW brawo dla tego Pana :oklaski: tylko kolegów z calibra team nie zabieraj ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Zapraszam Wszystkich do udziału w konkursie >> Najładniejsza B5 <<>> Najładniejsza B6 << >> Najładniejsza B7+B8 << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Gdzie są fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek86 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 cześć koledzy też bym wpadł na taki spocik jak tylko czas pozwoli powiedzcie co się robi na takich spotkaniech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 cześć koledzy też bym wpadł na taki spocik jak tylko czas pozwoli powiedzcie co się robi na takich spotkaniech Piejmy wódę a tak serio, serio to przeważnie rozmawiamy na temat A4 i oglądamy kto co ma nowego albo nowe autka wpadnij zobaczymy co masz doradzimy co możesz zrobić gdzie i za ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek86 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 cześć chłopaki czy jest ktoś kto zrobi mi logi bo chce na forum wrzucić do analizy bo mi autko nie hula jak powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Gdzie są fotki No właśnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 nie ma co foteknarazie wrzucać jak przyjdzie wiosna to się letnie buciki zalzy zawias w dół i można myśleć nad jakaś sesja ale to raczej w terenie gdzieś bo na media trochę już nudy ale nie martwcie się coś się wykmini :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 No to na styczeń będą same B5 w kalendarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Witojcie panowie! Mam do was pytanko - nie słyszał ktoś gdzieś o lewej przedniej lampie do sprzedania? Ostatnio miałem małą przygodę i nie mogę nigdzie używki znależć ;( jak cos to dajcie znac, z gory dzieki i pozdrawiam [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 13:06_________________________________________________Aha jak cos to potrzebuje ta po liftingu - soczewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ns Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam wszystkich.... Od niedawna jestem wlascicielm Audi A4 i tagze chcialbym uczestniczyc w spotkaniach jezeli mi czas na to pozwoli i auto doprowadze do stanu uzywalnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Panowie kiedy robimy spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 yyyy jak śnieg w górach stopnieje xD a tak poważnie to nie wiem 22 jest krk może by coś zkminił na najbliższą niedziele ;> tak sie stynkąć na godzinke by nie było złym pomysłem tylko czy pogoda bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 yyyy jak śnieg w górach stopnieje xD a tak poważnie to nie wiem 22 jest krk może by coś zkminił na najbliższą niedziele ;> tak sie stynkąć na godzinke by nie było złym pomysłem tylko czy pogoda bedzie Jaki śnieg ja już na letnich śmigam :gwizdanie: A reszta towarzystwa śpi "snem zimowym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Jaki śnieg ja już na letnich śmigam :gwizdanie: A reszta towarzystwa śpi "snem zimowym" Hehe zobaczymy jak szybciutko będziesz przekręcał koła xD popatrz sobie na to : http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=nowy+s%B1cz hehehe ja w sobote prawdopodobnie ;D zawiasa założe puki co na zimówki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Spoko dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 yyyy jak śnieg w górach stopnieje xD a tak poważnie to nie wiem 22 jest krk może by coś zkminił na najbliższą niedziele ;> tak sie stynkąć na godzinke by nie było złym pomysłem tylko czy pogoda bedzie Jaki śnieg ja już na letnich śmigam :gwizdanie: A reszta towarzystwa śpi "snem zimowym" :cool1 no ja już jestem osiągalny ale raczej ta niedziela odpada. Prawdopodobnie dopiero krk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 To co z ta niedziela?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jeśli by był jutro to postarał bym się wpaść ale nic pewnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi