Macqo Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 moze być niedziela standardowo tylko później mam nadzieje tylko zeby pogoda była hehe
Ogorafal Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Od dłuższego czasu nie ma żadnych info o spotach .... A może już gdzieś wyjechaliście i bawicie się ... dlatego nikt nie zamieszcza nowych pomysłów :> pozdro i dawajcie znać gdy odpali jakiś nowy temat spotkania
Cuber Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 No własnie coś New Sącz zaniemógł ostatnio, Mlody co jest z Tobą
Kulek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 moze być niedziela standardowo tylko później mam nadzieje tylko zeby pogoda była hehe Maćko to jaką godz. proponujesz? :naughty:
Młody Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Niedziela 07 czerwiec godz ;19 jutro To jutro pod mm ja mogę mieć poślizg z 20 min. więc czekajcie na mnie
Kulek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Maćko pochwal się i poka jakie foty Golfa bo nawet go nie oglądnąłem dobrze :naughty:
Macqo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ejj no nie mam czekaj na następnym spocie może coś pomodzę przy nim ze starości może sprężyny siądą niżej albo amotryzatory sięwybiją heheh kto wie mam nadzieje ze niebawem kolejnego jakiegoś spocika sie zrobi ;d hehe ale Hondziaże mają gula hahahhaha jak można Japońcem jeździć w Europie?! dobra nie wnikam każdy robi Co uważa ale VAG'a nic nie przebije
Kulek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 piłka do metalu i rezaj sprężyny :decayed: albo druga opcja http://www.moto.allegro.pl/item641856154_hit_obniz_swoje_auto_za_7_90_zaciski_sprezyny.html :polew:
Ogorafal Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wiesz takie zaciski jeszcze oprócz funkcji "przyklejenia i obniżenia środka ciężkość" dodają ekstra kilka koni mocy w zależności o predyspozycji sportowych właściciela pojazdu A co w komentarzu " posiadam na sprzedaz zaciski na sprezyny do kazdego auta osobowego,zaciski te sa wykonane ze wzmocnionego i hartowanego stopu metalu,montaz jest bajecznie prosty,zakladasz zacisk na sprezyne i sciagasz nakrertkami,mozesz przy tym samemu regulowac stopien obnizenia swojego auta,na jedna sprezyne zaklada sie po 2 zaciski,.(...),zeby zamontowac te zaciski najlepiej jest mniec klucz zabke lub jakies duze kombinerki zeby scisnac ta sprezyne,ja je sciskam w imadle.W zwiazku z licznymi pytaniami,czy to jest bezpieczne i czy nie peknie,wiec odpowiadam,te zaciski mam zamontowane w tej zoltej ibizie,ona ma 180 KM,wersja cupra,jezdze juz na nich ponad rok i sprawuje sie super
Macqo Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 piłka do metalu i rezaj sprężyny :decayed: albo druga opcja http://www.moto.allegro.pl/item641856154_hit_obniz_swoje_auto_za_7_90_zaciski_sprezyny.html :polew: JJJaaaaapierr **** <załamka> masakra co za ludzie....
Kulek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 No przyznam się że też chciałem X-lat temu w podobny sposób obniżyć ale "Kanta" a on miał jedno przeznaczenie: katowanie go a później złom ale nie doszło do tego :decayed:
Macqo Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 później sie czytak w gazecie .... wyleciał z zakrętu i jebną w drzewo 4 osoby dead ;/ no nie ma co ukrywać 1. nie umiejętne zmienianie pod zespołów w aucie ( lub spawanie w tym wypadku sprężyn też o takich zajebach słyszałem) 2. drogi.... nie no wiecej już sie nie chce wypowiadać na ten temat ;P zmieńmy go bo porażka hehe nie ma to jak HONDA xD wolniej jeździ niż wygląda hehe a tak w nawiase Klekoty górą xD :> my life is life " kle kle " ;D
Młody Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Słyszałem że ci z Hondy ostatnio robili paradę przez rynek z balonami no chyba że któryś z nich się żenił
Kulek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Może mieli jakieś Dożynki o urodzaj Hondy
Rekomendowane odpowiedzi