Macqo Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Może mieli jakieś Dożynki o urodzaj Hondy Haha Dożynki w czerwcu?! no dobre Japonia może tak świętuje ;P :] <szydera> :polew:
Młody Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nie to taki ich zwyczaj kupujemy balony teraz my Kulek spoko fele super
Kulek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nie to taki ich zwyczaj kupujemy balony teraz my Kulek spoko fele super To na następnego spota każdy przyodziewa furmankę w baloony i lansimy sie po miescie :polew: dzięks Młody jak będzie chwila czasu to zajadę zapytać do oldcara o dekle
Młody Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nie to taki ich zwyczaj kupujemy balony teraz my Kulek spoko fele super To na następnego spota każdy przyodziewa furmankę w baloony i lansimy sie po miescie :polew: dzięks Młody jak będzie chwila czasu to zajadę zapytać do oldcara o dekle OOOO właśnie jedź
Macqo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 MŁODY zawiasa założyłem xD ihaha hee ale ;( czasem miewam problemy na niektórych ulicach no cóż coś za coś hehe :evil: nisko nisko jeszcze niżej
Kulek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 takie problemy na ulicach to nawet przyjemność a co to za zawias założyłeś?? i ile siadło?
Młody Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 MŁODY zawiasa założyłem xD ihaha hee ale ;( czasem miewam problemy na niektórych ulicach no cóż coś za coś hehe :evil: nisko nisko jeszcze niżej To trzeba zobaczyć a ja szyby ściemniłem
Macqo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 oo prosze szybki pewnie przyjemnie wygląda a co do zawiasa to FK -45 fajnie przód siadł tyl mniej ale pozytywnie teraz wygląda
Macqo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 hehe ;] kiedy jakiś spot? jedziecie na LIMONOWĄ 5.07.09 ? zlot jest ;d
Młody Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 hehe ;] kiedy jakiś spot? jedziecie na LIMONOWĄ 5.07.09 ? zlot jest ;d Jaki calibry ? maku pewnie będzie jako "prezes" :polew:
Macqo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 hehe ;] kiedy jakiś spot? jedziecie na LIMONOWĄ 5.07.09 ? zlot jest ;d Jaki calibry ? maku pewnie będzie jako "prezes" :polew: hehehe no LAMINATÓW zlot Energy Team Limanowa itp ... hahah trzeba poszydzić troszkę wiec wiesz
Młody Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 To jedziemy więc spot 5 .07 2009 obecność obowiązkowa plus balony tylko [Macqo o której jest ten zlot w KLI ? trzeba się ustawić godz. przed bez urazy dla kolegów A4 z KLI my tylko jesteśmy przeciw lami...
Macqo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 NIE WIEM ALE MYŚLE ZE WYJADZ Z SĄCZA JAKOŚ KOLO 12 BEDZIE ;p ANOO NIC DO KOLEGÓW NA "KLI" NIE MAMY :notworthy: aaa Maku to co bedziesz przywódcą Calibery ;P hehehe
Młody Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 NIE WIEM ALE MYŚLE ZE WYJADZ Z SĄCZA JAKOŚ KOLO 12 BEDZIE ;p ANOO NIC DO KOLEGÓW NA "KLI" NIE MAMY :notworthy: aaa Maku to co bedziesz przywódcą Calibery ;P hehehe On tak ale jest DUŻY PLUS tam są fajne laski :gwizdanie:
Kulek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 On tak ale jest DUŻY PLUS tam są fajne laski :gwizdanie: :wink4 No to i ja się pisze na wyjazd.. :>
Młody Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 On tak ale jest DUŻY PLUS tam są fajne laski :gwizdanie: :wink4 No to i ja się pisze na wyjazd.. :> To jedziemy
Macqo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 On tak ale jest DUŻY PLUS tam są fajne laski :gwizdanie: :wink4 No to i ja się pisze na wyjazd.. :> To jedziemy TO jedziemy tylko ponoć zgłoszenia trzeba robić <lol2> ahahahha :polew: i wysyłać 3zdjęcia auta hahaha xD ogólny wygląd , zdjęcie silnika i bagażnika hahahhaha :polew: ponoć ma być tam TEDE ehehe
Kulek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 TO jedziemy tylko ponoć zgłoszenia trzeba robić <lol2> ahahahha :polew: i wysyłać 3zdjęcia auta hahaha xD ogólny wygląd , zdjęcie silnika i bagażnika hahahhaha :polew: ponoć ma być tam TEDE ehehe Ale to ci co chcą wystawiać furmankę na pokaz a ja podziękował wystawiania bo nie wiem nawet jeszcze czym będę leciał :gwizdanie: niewykluczone ze calibra :polew:
Macqo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 tutaj proszę sie stosować to poleceń : http://www.energytuningteam.net/for/viewtopic.php?f=7&t=98 :polew: myśmy sie pozapisywali i wysłałem zdjęcia auta jak kupiłem i napisałem gosciowi ze autko na dniach kupilem i nic zawiele nie ma pomodzone <lol2> :polew:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 16:12_________________________________________________PS. Coście z tymi spotami wymodzili 5-7 ?? o CO KAMAN ??
Rekomendowane odpowiedzi