jarek_ns Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Na forum VW już sobie zdążyli wyrobić opinie. Jak ktoś wkleja ich aukcje do wątku z ciekawymi ofertami to zaraz zaczyna się dyskusja i moderator ma co robić.
jarek_ns Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Masz linka do ich aukcji ? Proszę cie bardzo Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ostro idą na sprzedawcę roku na allegro. Ale tak jak Michał już kiedyś mówił co lepsze części i rarytasy idą na miejscu zanim wystawią na allegro.
Mike_G_A4 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 dokładnie am trzeba jechać jak masz farta to coś wyrwiesz Jareczku już się z Matysem na montaż umówiłem wiec możesz mieć głowę spokojną
Młody Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Wiesz Mike mają tylko panel klimy do C6 jechać tam i nic nie dostać za dużo mam km.
Mike_G_A4 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Młody ja wiem ale dzwonić to nie ma co bo albo nic nie powiedzą albo w ogóle nie odbiorą
jarek_ns Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 dokładnie am trzeba jechać jak masz farta to coś wyrwiesz Jareczku już się z Matysem na montaż umówiłem wiec możesz mieć głowę spokojną Spoko. Pewnie byś chciał na sobotę a ja mam już dwa tempomaty ustawione. Wpadną trzy stówki i można się zabawić w niedzielę
Mike_G_A4 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Nie na sobotę no coś ty to na cały dzień zabawa jak nic pół auta trzeba rozbebeszyć, gdzieś na czerwiec się umówiliśmy narazie będę zbierał wszystkie graty do tego ---------- Post dopisany at 14:57 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ---------- "Spoko. Pewnie byś chciał na sobotę a ja mam już dwa tempomaty ustawione. Wpadną trzy stówki i można się zabawić w niedzielę" taaa na tace rzucić
LOKO Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Młody Ty chyba swoją C6 tak nie pop***dalasz
Młody Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Młody Ty chyba swoją C6 tak nie pop***dalasz Taaa nawet nie oddycham przy RS6
siara Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 :hi: BRY To się nazywa "troszkę przy aucie podłubać" :slina: AccuAir AIR4 Build Video Coastline Autosport Group - YouTube!
Młody Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 :hi: BRYTo się nazywa "troszkę przy aucie podłubać" :slina: AccuAir AIR4 Build Video Coastline Autosport Group - YouTube! Jak dla mnie to tył d*pa
siara Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 No poszli szeroko... AccuAir 2012 SEMA Highlights - YouTube
mysior1991 Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Jakby ktoś chciał to posiadam pare rzeczy do A4 przedlift . LAmpy tylnie kompletne , całe kompletne hamulce przód w dobrym stanie , nowe tłoczki w zaciskach (tarcze , klocki , jarzma , zaciski , pompa hamulcowa) pisać na pw oddam za grosze bo mi zalega . jak nikt sie nie zgłosi to hamulce ida na złom . Ewentualnie nr kontaktowy : 889 294 862
jarek_ns Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 mam na sprzedaz swoje kubelki z kanapa Łukasz coś mówił że by je przygarną. Pochwal się nowym wnętrzem, masz już podsufitkę?
Rekomendowane odpowiedzi