kantek1 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Adaś próbuj próbuj może jednaj Koleżanka się pokarze
Młody Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Na PW to dostałem odpowiedź ale to PW private :evil:
Mike_G_A4 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Młody ale słabo bo sie koleżanka nie pojawiła
Mike_G_A4 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 No to Młody może sie w koncu pokażesz bo każdy wie że istniejesz ale mało kto Cię widział ;
songo Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 songo ja to bede pewny na 100 % jak przyjedziesz.bo podobno od jutra ma znowu padac snieg dzisiaj juz padal. nie bój żaby bo w weekend mówią odwilż
HabbaBabba Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja jestem z ns ale niestety rzadko tutaj jestem, raczej krk. Ale jak bedzie cos organizowanie i bede w okolicy to napewno podjade;]
kornel Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Koledzy, czy na dzisiejszym spocie będzie ktoś z Was, kto jest w miarę obeznany w różnych typach kierownic do a4? Potrzebuję wymienić swoją, zwykłą, na skórzaną i poszukuję info od jakich dokładnie modeli podejdzie Plug&Play? Tak czy inaczej, jak mi się uda, to spróbuję dzisiaj podjechac pod galerię - może akurat ktoś mi coś podpowie
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 panowie jezeli można to was dzisiaj odwiedze na spocie przyjade z kolegą songo
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 nie ma problemu.zapraszamy. jedziesz na te pstrągi
ryba85 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 moze przed spotem podjade zucic kilka razy.
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 moze przed spotem podjade zucic kilka razy. dzisiaj wieje to zle bedzie łowić
ryba85 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 moze przed spotem podjade zucic kilka razy. dzisiaj wieje to zle bedzie łowić pewnie tak.hmm sie sprawdzi.hihi
Mike_G_A4 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 No i frekwencja dziś nam niezła dopisała miałem być godzinę a przeciągło się na dwie. P.S. Przemek dobry z Ciebie rywal prawie Cie miałem ale ja jeszcze w aptece byłem. Jednak nie aż tak dużo brakuje Quattro do Ośki. Pozdrawiam Spotowiczów i mam nadzieje że będzie się nam taka grupa trzymać a nawet powiększać.
tomasz_gti Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ja tez dzieki za spota fajnie było Was poznać w miare możliwosci jak tylko bede mógł to bede do Was wpadał pozdr
kantek1 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Michał ostatnio pisałem ze nie dam się tak łatwo i słowa dotrzymałem haha ale miejscami powiem Ci że tyłkiem delikatnie mi śmignęło więc Quattro lepiej się spisuje na takiej drodze
Rekomendowane odpowiedzi