Destiny007 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Szukaj fundacji, w tarnowie jest TARNOWSKIEGO kumpel tam mial pomoc q pisaniu planu oni znaja co urzednicy wymagaja kumpel tak wyrwal kase i jego brat tak samo w jednym czasie ok, dzieki, też mam właśnie dwie działalnosci do ogarnięcia, dla siebie i dla żony, i szukam wszelkich informacji, a najlepiej kogoś kto by mnie przez to poprowadził Siema Paweł dawno mnie tu nie było ale kupiłem nowego furacza i wróciłem :hi:Fundacja Tarnowskiego możne ci pomóc, osobiście nie korzystałem ale zamierzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dzieki Pany za spota:) Mam nadzieje że frekwencja sie utrzyma:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zemis jakbys byl zainteresowany to mozemy pogadac o tym rnsd kable wszystko bys dostal tylko zalozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dzieki za spota oby taka frekwencja zawsze była. Czikita :facepalm:Ty chcesz mieć kogoś na sumieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantek1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 dzisiaj ekipa była dobra tylko trochę temperatura hu... ale ogólnie ok :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dzieki rownież i mam nadzieje ze za 2tyg będzie grubo na plusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no dzisiaj spot udany.liczył ktos ilu nas było? ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja tam za zdjęcia nic nie chcę I do porównania ---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ---------- Ps. Kamil, źle Ci nie życzę, ale kiedyś .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja tam nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 czyli wychodzi na to że 13 aut było :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 14 bo był Matys i Darecy jeszcze Adam foteliki miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jeszcze jeden był na zakupach Truskawka mnie rozwala dając takie fotki https://www.facebook.com/media/set/?...2868722&type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie zapomnijmy o niebieskiej A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no dobra źle policzyłem @Młody idąc tym tokiem można stwierdzić że były 2 a3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Cris się świeci on-line a pewnie już lotkę klei na auto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 I będzie + 20 kucy ---------- Post dopisany at 00:11 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- Rezać be pińć KOMPLET NAWIEW AUDI A4 B5 2.4 V6 2000r. 8D1820951 (3107132506) - motoAllegro ---------- Post dopisany at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 piekna pogoda sie nam dzisiaj zapowiada.:pali: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Kiedy ja znów na spota wpadne Pogoda aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Chuck Norris się spisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi