CZIKITA Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Kamil co to za rudą koleżankę masz ? Ale gdzie ? ? ? bo nie czaję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Kamil co to za rudą koleżankę masz ? Ale gdzie ? ? ? bo nie czaję ? Tą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Przyjemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Laskosz jestem czytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laskosz Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Siara lubię to naprawdę święta prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laskosz Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 no to może powiedz coś kolegom na naszą podróż do krynicy jakiś czas wstecz a tak poza tym dalej mam na sell springi amoty i koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 powiem ze za czasow fiesty laskosz zapierdzielal do NT i Krynicy sie leciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 u mnie przed chwila snieg padal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 powiem ze za czasow fiesty laskosz zapierdzielal do NT i Krynicy sie leciało Widzę że jest więcej byłych Fieściarzy na forum a i Mike Fiestą latał - Mike przyznaj się ---------- Post dopisany at 08:12 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ---------- u mnie przed chwila snieg padal. U mnie nadal sypie Jeba można dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 u mnie przed chwila snieg padal. W Chełmcu chwilowo śnieg odpuścił. Ryba zadzwoń jutro. Jak coś to przyjedź na 16 do Chełmca to ci go zainstaluje. Chyba że dasz radę sam tu masz wszystko łopatologicznie, najprościej jak się da opisane. INSTRUKCJA INSTALACJI INTERFEJSU VAG KKL.pdf - VAG - Do auta - Dodo35 - Chomikuj.pl Kamil Fajne foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 My Audi Life.... - Page 2Łukasz:naughty: No przeglądałem ten wontek ciekawy nie powiem, któryś kolega z forum to robi chyba, jest to niezła alternatywa trochę roboty i efekt całkiem niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Łukasz jak nie jesteś blacharzem to wyjdzie cię to drożej niż ori US klapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Domyślam sie ... :/ musiałbym kupić druga i sie bawić zrobi sie cieplej to sie pobawie, Jarek kiedy te logi zrobimy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Miałeś zadzwonić. Dzisiaj nie dam rady bo zakładam full fisa do golfa, jutro, albo w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 A piątek ??? Ale ten czwartek brzmi niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Miałeś zadzwonić. Dzisiaj nie dam rady bo zakładam full fisa do golfa, jutro, albo w czwartek. To będzie pierwszy w historii Golf z FISem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Miałeś zadzwonić. Dzisiaj nie dam rady bo zakładam full fisa do golfa, jutro, albo w czwartek. To będzie pierwszy w historii Golf z FISem Bez przesady, jest rzadko spotykany ale nie pierwszy w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 powiem ze za czasow fiesty laskosz zapierdzielal do NT i Krynicy sie leciało Widzę że jest więcej byłych Fieściarzy na forum a i Mike Fiestą latał - Mike przyznaj się ---------- Post dopisany at 08:12 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ---------- u mnie przed chwila snieg padal. U mnie nadal sypie Jeba można dostać LOKO dosłownie latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi