Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie może ktoś ma ochotę zawitać w czwartek na Brzeskiego spota :naughty:

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

songo i tu Masz racje bo i tak przyjeżdżają na południe Polski i to nie tak daleko od Nas :>

Opublikowano

songo i tu Masz racje bo i tak przyjeżdżają na południe Polski i to nie tak daleko od Nas :>

a wybiera sie ktoś na ogólnopolski :naughty:

Opublikowano

no niestety nie :( ale nie ma sie co martwic kiedyś sie wybierzemy a póki co to cieszmy sie naszymi spotami na południu kraju :decayed::naughty:

Opublikowano

no niestety nie :( ale nie ma sie co martwic kiedyś sie wybierzemy a póki co to cieszmy sie naszymi spotami na południu kraju :decayed::naughty:

no ja się wybieram, w końcu trzeba :naughty:, a naszymi lokalnymi cieszę sie co czwartek :decayed:

Opublikowano

no ja się wybieram, w końcu trzeba :naughty:, a naszymi lokalnymi cieszę sie co czwartek :decayed:

No slepy wypadałoby w końcu się przejechać na ogólniaka :naughty:

Powitać resztę :hi:

Opublikowano

No slepy wypadałoby w końcu się przejechać na ogólniaka :naughty:

Powitać resztę :hi:

bede, bede :kox:

Opublikowano

no u mnie ochota była i nawet miałem się pojawić ale za 2 godziny jade na niemcy :wallbash::kwasny:
Opublikowano

no u mnie ochota była i nawet miałem się pojawić ale za 2 godziny jade na niemcy :wallbash::kwasny:

zbieramy się w prawie każdy czwartek, także bedzie jeszcze okazja :good:

Opublikowano

też miałem się przejechać ale jednak nie wszystko można zaplanować :confused4:

Opublikowano

no niestety jest tak, środek tygodnia, i zawsze może cos wypaść :wink4:

Opublikowano

a ja jeszcze nie powiedzialem ze nie przyjade.moze na chwile wpadne.przynajmniej zobaczyc kolegów z brzeska.bo wolnego czwartku to predko miał nie bede.

Opublikowano

a ja jeszcze nie powiedzialem ze nie przyjade.moze na chwile wpadne.przynajmniej zobaczyc kolegów z brzeska.bo wolnego czwartku to predko miał nie bede.

no to zapraszamy :good:, ja bede góra na godzinkę, bo mam remoncik mały, i nie wydalam czasowo :heat:

Opublikowano

to jest gdzies przy glownej drodze czy w centrum gdzies?

Opublikowano

to jest gdzies przy glownej drodze czy w centrum gdzies?

przy rondzie jak jest intermarche :wink4:

Opublikowano

tym rondzie co sie na sacz odbija w prawo jadac od str bochni?

Opublikowano

tak,a jak lecisz od Bochni to po lewej masz jebitne Logo MC donalda :wink4:, i przed rondem dajesz w lewo :wink4:, jak bedziesz leciał od sącza to trzeba wlecieć na rondo zrobić nawrotkę i wjechać jak na Intermarche tylko nie wjeźdzasz na parking tylko do końca tą ulicą lecisz :good:

Opublikowano

oki :good: jak sie wybiore to moze jakos trafie.hihi

Opublikowano

tak,a jak lecisz od Bochni to po lewej masz jebitne Logo MC donalda :wink4:, i przed rondem dajesz w lewo :wink4:, jak bedziesz leciał od sącza to trzeba wlecieć na rondo zrobić nawrotkę i wjechać jak na Intermarche tylko nie wjeźdzasz na parking tylko do końca tą ulicą lecisz :good:

po jakiej koorwa lewej? poprawej jadąc od bochni :decayed:

Opublikowano

Najlepiej dojechać do Lidla a spot jest

Na parkingu :decayed: Trafić prosto jak w pysk strzelił :kox: zresztą songo tam kiedyś był ze mną jak był krakowski :)