slepy Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Panowie może ktoś ma ochotę zawitać w czwartek na Brzeskiego spota
kantek1 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 songo i tu Masz racje bo i tak przyjeżdżają na południe Polski i to nie tak daleko od Nas :>
slepy Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 songo i tu Masz racje bo i tak przyjeżdżają na południe Polski i to nie tak daleko od Nas :> a wybiera sie ktoś na ogólnopolski
songo Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 no niestety nie ale nie ma sie co martwic kiedyś sie wybierzemy a póki co to cieszmy sie naszymi spotami na południu kraju
slepy Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 no niestety nie ale nie ma sie co martwic kiedyś sie wybierzemy a póki co to cieszmy sie naszymi spotami na południu kraju no ja się wybieram, w końcu trzeba , a naszymi lokalnymi cieszę sie co czwartek
PABLO Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 no niestety nie ale nie ma sie co martwic kiedyś sie wybierzemy a póki co to cieszmy sie naszymi spotami na południu kraju no ja się wybieram, w końcu trzeba , a naszymi lokalnymi cieszę sie co czwartek No slepy wypadałoby w końcu się przejechać na ogólniaka Powitać resztę
slepy Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 no niestety nie ale nie ma sie co martwic kiedyś sie wybierzemy a póki co to cieszmy sie naszymi spotami na południu kraju no ja się wybieram, w końcu trzeba , a naszymi lokalnymi cieszę sie co czwartek No slepy wypadałoby w końcu się przejechać na ogólniaka Powitać resztę bede, bede
songo Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Panowie może ktoś ma ochotę zawitać w czwartek na Brzeskiego spota no u mnie ochota była i nawet miałem się pojawić ale za 2 godziny jade na niemcy
slepy Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Panowie może ktoś ma ochotę zawitać w czwartek na Brzeskiego spota no u mnie ochota była i nawet miałem się pojawić ale za 2 godziny jade na niemcy zbieramy się w prawie każdy czwartek, także bedzie jeszcze okazja
kantek1 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 też miałem się przejechać ale jednak nie wszystko można zaplanować
slepy Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 no niestety jest tak, środek tygodnia, i zawsze może cos wypaść
ryba85 Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 a ja jeszcze nie powiedzialem ze nie przyjade.moze na chwile wpadne.przynajmniej zobaczyc kolegów z brzeska.bo wolnego czwartku to predko miał nie bede.
slepy Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 a ja jeszcze nie powiedzialem ze nie przyjade.moze na chwile wpadne.przynajmniej zobaczyc kolegów z brzeska.bo wolnego czwartku to predko miał nie bede. no to zapraszamy , ja bede góra na godzinkę, bo mam remoncik mały, i nie wydalam czasowo
ryba85 Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 to jest gdzies przy glownej drodze czy w centrum gdzies?
slepy Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 to jest gdzies przy glownej drodze czy w centrum gdzies? przy rondzie jak jest intermarche
ryba85 Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 tym rondzie co sie na sacz odbija w prawo jadac od str bochni?
slepy Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 tym rondzie co sie na sacz odbija w prawo jadac od str bochni? tak,a jak lecisz od Bochni to po lewej masz jebitne Logo MC donalda , i przed rondem dajesz w lewo , jak bedziesz leciał od sącza to trzeba wlecieć na rondo zrobić nawrotkę i wjechać jak na Intermarche tylko nie wjeźdzasz na parking tylko do końca tą ulicą lecisz
ryba85 Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 oki jak sie wybiore to moze jakos trafie.hihi
grzesiek88 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 tym rondzie co sie na sacz odbija w prawo jadac od str bochni? tak,a jak lecisz od Bochni to po lewej masz jebitne Logo MC donalda , i przed rondem dajesz w lewo , jak bedziesz leciał od sącza to trzeba wlecieć na rondo zrobić nawrotkę i wjechać jak na Intermarche tylko nie wjeźdzasz na parking tylko do końca tą ulicą lecisz po jakiej koorwa lewej? poprawej jadąc od bochni
Młody Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Najlepiej dojechać do Lidla a spot jest Na parkingu Trafić prosto jak w pysk strzelił zresztą songo tam kiedyś był ze mną jak był krakowski
Rekomendowane odpowiedzi