maku211 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Piotrek....... Widzę , że powoli robi się tak, że ja będę do Ciebie dzwonił z pytaniem ile furek przyjechało A kto jedzie z waszych okolic tak w ogóle?? P.S. Jeśli będziecie coś koło Wielkanocy organizować to jest opcja, że wpadnę do Was Mateusz.. napewno cos sie wymysli .. wiec przyjezdzaj .. narazie do zobaczenia w Wisle za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3Vy Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 yhyh a kiedy Nowy Sacz wpadnie z wizyką do Tarnowa ??? Postaramy sie spreżyc i w najliczniejszym gronie Was powitać Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 yhyh a kiedy Nowy Sacz wpadnie z wizyką do Tarnowa ??? Postaramy sie spreżyc i w najliczniejszym gronie Was powitać Pozdro przyjedziemy przyjedziemy, tylko jest maly problem czy tarnow jest na tyle wielki ze nas wszyskich fanow a4 z sacza pomiesci:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No takich dwóch jak nas to nie ma dziesięciu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3Vy Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 przyjedziemy przyjedziemy, tylko jest maly problem czy tarnow jest na tyle wielki ze nas wszyskich fanow a4 z sacza pomiesci:D. No takich dwóch jak nas to nie ma dziesięciu :> hehe spoko loko pomiesci xD bedziemy co działać tylko pasi sie wyrobić przed Wielkanoca PS. miały byc fotki z Waszych spotów... [jakos nie miałem okazji widziec] zarzuccie jakimiś focientami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 hehe spoko loko pomiesci xD bedziemy co działać tylko pasi sie wyrobić przed Wielkanoca PS. miały byc fotki z Waszych spotów... [jakos nie miałem okazji widziec] zarzuccie jakimiś focientami wiec narazie mielismy tylko jeden spocik. zdjecia sa 3 na w 4 stronie. bedzie cieplej bedzie wiecej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 bo nasz statni spot to nie był spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Ten będzie lepszy może vip z krk wpadnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość son_czwa Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Siemanko! Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 no dobra Panie i Panowe. Koniec spania, wiosna w pelni . wiec organizujemu spota w Nowym Sączu . termin 16.03.2008. start godzina 17 stacja shell lista chetnych: 1: MAKU211 2: MŁODY-AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ja jestem na 100% :dance: :dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 ...ja duchem również bede z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Yooo ziomy a ile jest z KRK do NS ?? bo moze bym sobie podjechal do was na spota :shocked: Jutro odczytam bo ide spac milej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 100 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Nie ma 100 jest 98 :> wpadnij będzie fajnie zobacyc braci z krk Jest Kraków jest zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugas Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Tylko czemu z Łodzi tak daleko Ale kiedyś do was zajadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/spoty_chrzanowskie_ii_wielki_spot_w_zatorze-t17154.2430.html zapraszamy :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Widzę że są nowi klubowicze z Nowego Sączą co z Wami nikt nie jest chętny na spota [br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 21:46 _________________________________________________No i po spocie :> tylu nas było maku wstawi zdjęcia :gwizdanie: dzięki wszytkim z ns na forum za obecnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 MŁODY-AUDI ile was bylo..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Po za mną i maku ...... to nikogo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi