Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

ryba85

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli znajdzie się chętny na same alu od Gofra to opona będzie na handel :decayed:

W ciągu najbliższych dwóch tygodni powinno wpaść coś nowego bo aktualnie wyprzedałem się z większości "sensownych" rozmiarów - zostały same małe - 13", 14" :facepalm:

Za darmo tego nie oddam a zalega to gówno :polew:

[quote

Ryba Brdgestone i jeszcze pewnie jakiś konkretny model?? :grin:

Super kola 5x112 R17 Michelin Kamienica ? Tablica.pl naprawdę ładne koła z Gofra V GTi (na zdjęciach brudne :facepalm:)- kumpel sprzedaje więc jakby ktoś coś to można do mnie :kox:zgadłes.

[h=1]Bridgestone Turanza ER300 ROF

205/55 R16 91V[/h]

---------- Post dopisany at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany at 18:07 ----------

ciekawe jak te koła beda wygladały w moim b5?loko ty masz taką sama bude jak ja to jak masz dostep to zrobił bys foto jak to wyglada?i jakie tam sa dokładnie opony?bo ja nie chce szerokich.

---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 18:10 ----------

Ja mam 205/55R16 Bridgestony ER300 Turanza

Z 2008 roku ale cos kolo 3mm kazda i za 50 zl oddam ;)

za 50 4 szt z transportem do sacza?

loko dowiedz sie dokładnie o te koła gti.czy to sa ori czy jakies podróby?one sa w srodku czarne a zewnątrz poler?bo moze byłby klient .a z opisu na aukcji za duzo sie nie dowie.

Siemka ALL

Loko miej tam na uwadze te 18dla mnie;)

I jeszcze jedno...moze ktos gdzies mialby ladne kolo w rozmiarze 15 o rozstawie 4x100 i powyzej 7,5J najlepiej dwie wezsze a dwie szersze i na dodatek jakby to byly BBS RS lub RM i w jakiejs promocji to byloby mega dobrze:wink:

A tak serio to szukam czegos ciekawego do mojego G40;)

Loko a masz jakieś letnie 17??

TOYO Proxes T1R - bardzo ładne tylko jeszcze muszę sprawdzić dokładnie DOT (2011 albo 2012) i rozmiar bo nie pamiętam 225/45/17 czy 235/45/17 - wieczorem albo jutro postaram się wrzucić foto :decayed:

Ryba na alu z Gofra jest klient na miejscu więc chwilowo są zarezerwowane :whistling:

---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 12:56 ----------

Siemka ALL

Loko miej tam na uwadze te 18dla mnie;)

I jeszcze jedno...moze ktos gdzies mialby ladne kolo w rozmiarze 15 o rozstawie 4x100 i powyzej 7,5J najlepiej dwie wezsze a dwie szersze i na dodatek jakby to byly BBS RS lub RM i w jakiejs promocji to byloby mega dobrze:wink:

A tak serio to szukam czegos ciekawego do mojego G40;)

keskin kt3 z oponami 165/40 7,5j i 195/45 9j Nowy Sącz ? Tablica.pl

BBS i 15" to to nie jest ale... :naughty:

FELGI 18" AUDI A4 A6 A8 (3952027706) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ----------

Klubowe z ostatniego spota

---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ----------

k3pf.jpg

---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ----------

Graty pod wtryski 216 prawie skompletowane :naughty:

Ladne Piter ale tam jest 5x100 a ja potrzebuje 4x100 takze lipa...wiesz chce cos klasycznego i co takiego bede szukal

http://tablica.pl/oferta/bbs-15-e30-golf-4x100-rarytas-CID5-ID4TCWL.html?action=show&id=72363037

---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ----------

Patrz na miejscowość;D

maks może być 15 także coś wyżej nie wejdzie;/

wiem ze są zwykłe BBS'y...a mi łażą po głowie z dobry parapetem...