ryba85 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 rafał a moze takie bbs Sprzedam nowe koła do bryczki sprzedaż - Rypin, Kujawsko-Pomorskie - Krajoweogłoszenia.pl ---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 eee te akurat sa za szerokie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- loko miałes mi napisac czy te koła były ori od gti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Prezes tak szczerze to nie mam pewności czy to ori - kumpel twierdzi że tak ale mi np et nie pasuje do ori Jak będę u niego to sprawdzę na 100% o ile nie pójdą wcześniej w świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 ok.jak bys mógł to sprawdz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 http://tablica.pl/oferta/audi-a4-1997-CID5-ID4TM7Z.html ---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ---------- Klubowe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 AUDI A4 RS4 RS 4 B5 zderzak kratki belka kompletny (3941746622) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Nikt nie licytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Za 400 był na forum... A weź to spasuj -Wspawać tylne nadkola -Progi -Drzwi -Nadkola przednie -Zderzak przód o czym zapomniałem????? -Grilla już masz ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ---------- Zemis, Felg ciąg dalszy.... Ładne aluminiowe felgi 15" BBS 6J ET45 4x100 wypiaskowane Mińsk Mazowiecki ? Tablica.pl Alufelgi BBS z oponami PIĘKNE!!! Inowrocław ? Tablica.pl może coś takiego? Szeroka stal serduszka 7,5j i 8,5j 4x100 r15 (cult,gleba,bbs) Krosno ? Tablica.pl Volkswagen Golf Mk1 Karman Cabrio Low German 1.8 16V BBS RS Okazja! Żagań ? Tablica.pl Felgi ASA by BBS 18" 5x112. Volkswagen, Audi Pleśna ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusians Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Mam takie że narazie niemam nic sensownego... chyba że chcesz 205/40 Loko ile za nie? ---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ---------- Loko miałbyś jakieś 225/45r17? ja mam swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Za 400 był na forum... A weź to spasuj -Wspawać tylne nadkola -Progi -Drzwi -Nadkola przednie -Zderzak przód o czym zapomniałem????? -Grilla już masz ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ---------- Zemis, Felg ciąg dalszy.... Ładne aluminiowe felgi 15" BBS 6J ET45 4x100 wypiaskowane Mińsk Mazowiecki ? Tablica.pl Alufelgi BBS z oponami PIĘKNE!!! Inowrocław ? Tablica.pl może coś takiego? Szeroka stal serduszka 7,5j i 8,5j 4x100 r15 (cult,gleba,bbs) Krosno ? Tablica.pl Volkswagen Golf Mk1 Karman Cabrio Low German 1.8 16V BBS RS Okazja! Żagań ? Tablica.pl Felgi ASA by BBS 18" 5x112. Volkswagen, Audi Pleśna ? Tablica.pl Prezes ale to do Avanta ponoć idzie go podgrzać na końcach i dopasować do seryjnej budy coś dla Wolanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusians Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 na dniach bedzie cała A3 na czesci .tak ze jesli ktos cos potrzebuje to pisac wczesniej. podłokietnik jest? jaki kolor i jaka cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dobra prezesy z innej bajki mam w łapach kierownice multi-wielo i wpiz*.. funkcyjną i chce ją podłączyć do nie oryginalnego radia Allpine. Wie ktoś coś jak to zrobić bo jestem zielony a jak mam już tysiąc przycisków to miło by było jak by choć połowa chodziła a nic na ten temat nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 może ktoś szuka "ciekawego" paska... sprzedam vw passat b5 | Limanowa | Limanowa.in - limanowski portal informacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 na dniach bedzie cała A3 na czesci .tak ze jesli ktos cos potrzebuje to pisac wczesniej. podłokietnik jest? jaki kolor i jaka cena na razie nic nie wiem. ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- może ktoś szuka "ciekawego" paska...sprzedam vw passat b5 | Limanowa | Limanowa.in - limanowski portal informacyjny piekna Bestia. ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ---------- grill to ma wyjeb... w kosmos:facepalm: ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- jak by ktos cos wiedział to potrzebuje zawias drzwi kierowcy ten dolny do passata b5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 To chyba ten sam co na spocie nas nawiedzał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Albo to ten sam, albo jest ich tam więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 ...od czegoś trzeba zacząć... bliźniaki:naughty: za te pieniądze lepiej...nie mogło być:grin: plan inwestycji... gwint koło minimum 18 w poszukiwaniu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi