Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kamil trzeba w jakiś dobry sprzęt zainwestowac bo ten gubi ostrość:kwasny:

Poker znalazłem Ci kozak tablicę:naughty:

HARLEY USA RETRO PREZENT TABLICA SZYLD POKER (4216215211) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

będzie trzeba się zastanowić:grin: spotowa:whistling:

Opublikowano
Sam szukałem bardzo długo bo cena nowego u mapeta powala 5600zł:shock3: w de niewiele taniej:

KW automotive GmbH - Gewindefahrwerke, Rennsportfahrwerke, Sportfedern - KW Gewindefahrwerk Variante 2 inox

ale Loko jakbym coś widział to Ci zaraz wyślę info ale INOX V1 łatwiej dopaść ale do Q V2 z regulacją twardości amortyzatora to jakiś kosmos. Ja długo szukałem takiego i udało się poprawiona wersja V2 z dwoma sprężynami z przodu i nakrętki nie aluminiowe tylko z tworzywa w powłoce teflonowej czyli nic się nie będzie zapiekać chodź nie mam pojęcia na razie jaką twardość ustawię ale betonu na pewno nie chcę:decayed:

Może być INOX V1 byle w sensownym stanie i normalnej kasie - tylko na tył do Q bo przód mam na aucie :decayed:

Opublikowano

pe5a4yru.jpg

No i felgi przyjechały z niemiec teraz trzeba opone i bedzie git;)

Opublikowano

Jaka szerokość i ET?

Jakie gumki potrzebujesz? :decayed:

Opublikowano

17 cali ale reszty nie wiem bo nie sprawdzałem;D

---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ----------

Na feldze pisze 7Jx17H2

---------- Post dopisany at 09:39 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ----------

ane8a5ud.jpg nie wiem czy sie doczytasz

Opublikowano

---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ----------

Na feldze pisze 7Jx17H2

---------- Post dopisany at 09:39 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ----------

http://img.tapatalk.com/d/14/05/22/ane8a5ud.jpg nie wiem czy sie doczytasz

Poyyepało Cię? - ja tu tylko widzę że felga jest :decayed: A że tam coś pisze? :grin:

Wąsko Panie :whistling: Znajdź ET to Ci powiem ile dystansu trzeba będzie żeby to sensownie siedziało :naughty:

Miałem ostatnio komplet 215/45/17 jakieś żółte roczne za 5stów - jakby Cię interesiło to sprawdze czy jeszcze są :naughty:

Opublikowano

Et chyba 44

Opublikowano

Zgubią Ci się te koła pod autem... :kwasny: Z 10mm dystansu żeby zejść na ET34 i powinno być lepiej :wink:

Opublikowano

Na feldze pisze 7Jx17H2

http://img.tapatalk.com/d/14/05/22/ane8a5ud.jpg nie wiem czy sie doczytasz

Poyyepało Cię? - ja tu tylko widzę że felga jest :decayed: A że tam coś pisze? :grin:

Wąsko Panie :whistling: Znajdź ET to Ci powiem ile dystansu trzeba będzie żeby to sensownie siedziało :naughty:

Miałem ostatnio komplet 215/45/17 jakieś żółte roczne za 5stów - jakby Cię interesiło to sprawdze czy jeszcze są :naughty:

Na zimę by siadło, Krzychu jakbyś je chciał opchnąć bliżej zimy to się odezwij;)

Opublikowano

Eee raczej nie bedą do sprzedania z resztą zobaczymy w niedziele ugadałem sie z klientem na Kermita

Opublikowano

to koło zostawisz na zimę do eSy :naughty:

Opublikowano

ja mam na sprzedaz swoje oczko w głowie :decayed: VW Golf2 rocznik 1987 1,9TD + IC więcej info na PW

20140521_112417.jpg

20140522_093548.jpg

20140522_093607.jpg

20140522_093651.jpg

Opublikowano

szaman ty znasz moze sebastiana podgórskiego?

bo ja cie kojarze z tych ich spotów.tym golfem chyba jezfdziłes.NSTC czy cos takiego?:grin:

Opublikowano

Tak znam go

Opublikowano
Tak znam go

to juz wiem skąd cie kojarzyłem.

Opublikowano
Tak znam go

a my się już widzieli na płycie rynku, wpadłem po głośniki :) a myślę że się pojawie na spocie tylko nie wiem czy zdążę audi zrobić z zawieszeniem :) to przyjade VW i zaparkuje dalej :wink:

Opublikowano
Tak znam go

a my się już widzieli na płycie rynku, wpadłem po głośniki :) a myślę że się pojawie na spocie tylko nie wiem czy zdążę audi zrobić z zawieszeniem :) to przyjade VW i zaparkuje dalej :wink:

Wpadnij B5 naprawdę przyjemnie wygląda :hi: