krzysieksza Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Tak ma być;D jeszcze przednie i gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Tak ma być;D jeszcze przednie i gitara Przód też taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Tak ma być;D jeszcze przednie i gitara Przód też taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 O jaki czornuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Tak ma być;D jeszcze przednie i gitara Przód też taki? Eee nie no jeśniej;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dzwoniłem do chłopa cały komplet Recarosów boczki kanapa itp igła stan za 2400 do stargowania:hi: Uszkodzony 1.9 Quattro Recaro Bosse zdekompletowany cześci Głowno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 no i kermit elegancko wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Mówił że jak da rade to dzisiaj skończy a jak nie to przednie po niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 to teraz się pewnie kolejki będą tworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dzwoniłem do chłopa cały komplet Recarosów boczki kanapa itp igła stan za 2400 do stargowania:hi:Uszkodzony 1.9 Quattro Recaro Bosse zdekompletowany cześci Głowno Pół Battalionu już tam dzwoniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dzwoniłem do chłopa cały komplet Recarosów boczki kanapa itp igła stan za 2400 do stargowania:hi:Uszkodzony 1.9 Quattro Recaro Bosse zdekompletowany cześci Głowno Pół Battalionu już tam dzwoniło No facet mówił że zawracają gitarę ale to na pewno nie z Batalionu bo przeć u nich to już każdy ma Recaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 powitać pany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brian95 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Siema, nie ma ktoś może do sprzedania listw dolnych na tylne drzwi do b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Wystarczy na forum popatrzeć: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/dolne-listwy-drzwi-a4-b5-fl-poprawione-ori-335060/ http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/listwy-dolne-kierownice-334418/ ale i tak wszystkie będą miały ukręcone śrubki ale bez niej też powinny trzymać się, chodź ja zainwestowałem w nową z aso jak mi stara odchodziła za tylną coś koło 100zł dałem. Ja miałem szczęście u mnie ktoś 3 już wcześniej wymienił na te z plastikowym środkiem więc wymieniłem tą jedną i mam już z nimi spokój:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Wykop.pl - Zobacz: bezwypadek po polsku prze jaja ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- Gwinta mają do ośki http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/sprzedam-gwint-fk-g36-332820/#post4318166 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 czikita nie masz jakiegos głosnika 30 cm do tuby?potrzebuje cos sprawdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Pogoniłem JBLa oststnio mam tylko PB w mojej skrzyni ale jest podklejony i uszczelniony do okoła jak coś to moge ci całą tube na spocie obstawić se obadasz bo wyjmować mi się go niechce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 jak cos to pogadamy ale mi potrzebny jest dosłownie na 15 minut sam głosnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi