LUCAS Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Widzę, że różne piękności przewijają się po tym forum w większości jednak zagraniczne a a przecie u siebie mamy nierzadko takie "petardy" że koparka opada:). Od czasu do czasu wrzucę tu rezultaty moich sesji zdjęciowych. Fotki będą różne bo i sesje mają różną tematykę, mam jednak nadzieję, że będziecie tu zagladac od czasu do czasu:) No to do rzeczy... Dorota, sesja sprzed 2 tygodni jakoś... Enjoy watching:) wiecej na www w stopce
ktokolwiek Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Śliczna i te usta, mhm, prosimy o jakies akty
LUCAS Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Opublikowano 10 Lipca 2011 Zajawka nowej sesji zdjęciowej... póki co tylko jedno foto bo muszę zrobić sporą selekcję, żeby wybrać kilka najlepszych a nie zaśmiecać wątku 20 fotkami:) reszta fotek jakoś w tygodniu:) pozdrowionka znad morza
LUCAS Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 no to lecimy z fotkami z ostatniej sesji:) więcej na mojej www ))
LUCAS Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Spontan przy kawie z Nadią)) Jak Wam sie widzi?
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 polskie laski rulez fotograf też :good: ale Dorota wymiata
LUCAS Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no to teraz jeszcze mała zagadka: Ile lat ma Dorota ??? lukaszr, malik i oskaro nie biora udziału:)
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 czy to ważne? dzisiaj łatwo się na wyglądzie przejechać, młoda jest i tym wygrywa
Szamek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Dorotka zdjęcia :good: no to teraz jeszcze mała zagadka: Ile lat ma Dorota ??? lukaszr, malik i oskaro nie biora udziału:) 23/24? :gwizdanie:
LUCAS Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 same pudła... ale blisko było:)
malik Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 no to teraz jeszcze mała zagadka: Ile lat ma Dorota ??? lukaszr, malik i oskaro nie biora udziału:) hehe.. dyskryminacja nie znam szczegółow. wg. mnie to na pewno mniej niż 18 ale makijaż ją odrobinę "postarza". laska śliczna!
LUCAS Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 no to teraz jeszcze mała zagadka: Ile lat ma Dorota ??? lukaszr, malik i oskaro nie biora udziału:) hehe.. dyskryminacja nie znam szczegółow, forgive me man:) wpisałem Ciebie bo lukasz mógł Ci szepnąć to i owo. Dorota ma 16 lat zabawa PS'em:
Rekomendowane odpowiedzi