Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 C6 2,7 Q Pełny s-line. Koło 20"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A cena w ASO to ?

Opublikowano

Gdzieś około 1300 PLN :wink:

Opublikowano
1/4 ceny z ASO :wink:

Co za zdzierstwo!!!

10€ zaplacilem za swoje :-P

Opublikowano

Czyli mój kumpel trochę przesadził z ceną :grin:

Opublikowano
Czyli mój kumpel trochę przesadził z ceną :grin:

Albo ja jakiś mega okazyjnie znalazlem...

Mysialby na Malik pogodzić bo jakiś czas temu kupował na ebay'u ale nie pamiętam za ile :/

Opublikowano

Ja za swoje dałem około 30EUR z przesyłką na ebay.de.

Opublikowano

Młody mam pytanie do ciebie . Chodzi mi o czujniki w tylnim zderzaku czy ze zwykłego beda pasowały do s-line???

Pytam bo bede mial cały zestaw s-line ze swojego audi i chce go wsadzic do ojca ktory ma zwykłe

Opublikowano

Pasują, bo zderzak jest ten sam, tylko dyfuzor inny.

Opublikowano

to jesli to prawda to sam dyfuzor zmienie i tyle

Opublikowano

Zderzak poliftowy jest inny nie zmienisz samego dyfuzora. Nawt w polifcie musi być s-line ponieważ dyfuzor nie pasi do zwykłego.

Opublikowano

nie zrozumiałes ojciec ma audi z 2005 roku i m zwykły pakiet a moje jest z 2007 tez przed liftem i chce mu dac swój s-line przed liftem . i tu moje pytanie czym sie rozni tylni zderzak zwykły od s-line czy tylko dokładką a jesli dokładka nie podejdzie to czy czujniki parkowania ze zwykłego zderzaka podejda do s-line przed liftem

Opublikowano

peter22 raczej czujniki sa takie same

bo wiem ze q7, a8, a6 maja te same czujniki

na 99%

wiec zapewne nie ma roznicy czy a6 s-line czy nie-sline

Opublikowano

peter22. Zderzak w przedlifcie rozni sie tylko dokladką(zwykly, s-line,s6) tylko w rs6 jest inny. Natomiast polift się rozróżnia już(zwykly i s-line/s6)

Nowak_zg czujniki w A6 i A8 są takie same owszem. W Q7 już sa inne.

Opublikowano

super dzieki za wszystkie odpowiedzi. czyli zmieniam tylko dokładke i bedzie mniej do malowania . Pozdrawiam Mlody sorki za zasmiecenie tematu

Opublikowano

Piękny samochodzik. Zawsze jak przejeżdzam koło stacji to lookam czy nie stoi czasem.

Mlody i jak jesteś zadowolony z 2,7 TDI? Możesz mi napisać na PW koszt rozrządu, oleju i tych podstawowych rzeczy do wymiany po kupnie? z góry dzieki wielkie

Opublikowano
koszt rozrządu

po co rozrząd wymieniać skoro jest na łańcuchu

Opublikowano
Piękny samochodzik. Zawsze jak przejeżdzam koło stacji to lookam czy nie stoi czasem.

Mlody i jak jesteś zadowolony z 2,7 TDI? Możesz mi napisać na PW koszt rozrządu, oleju i tych podstawowych rzeczy do wymiany po kupnie? z góry dzieki wielkie

Rozrząd jest na łańcuchu, olej, filtry z wymianą 1.200 zł . Zadowolony jestem bardzo jedynie co wymieniałem to wentylator i łożysko prawy przód. Tak zero zmartwień. :hi:

Teraz jej nie ma, mam urlop i szukam firmy do zmiany koloru :wink:

Ci wygrywają z ofertą :hi:

Opublikowano

Młody, a na jaki kolor chcesz zmienić ? :naughty:

Opublikowano

ja bym szedl w bialy + czarne dodatki jak tu na filmiku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...