machina Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Witam. Proszę o analizę logów dynamiczny grupy 3 oraz 11. Auto wydaję się być słabe. Z góry dziękuje.
chopok. Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Lekki overboost turbiny - przegoń trochę furmankę Poza tym zrób kompletne logi, bo w tych nic więcej nie można się doszukać No i AJM po sofcie lub ATJ
machina Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Jak zima się skończy to przegonie kompletne logi zrobię jak będzie więcej czasu. O co chodzi z 'No i AJM po sofcie lub ATJ' - bo mój to seria AJM
machina Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Po czym to wnioskujesz? Auto pochodzi z Belgii sam sprowadzałem, serwisowane do końca, nic mi nie wiadomo żeby miało jakiegoś softa
chopok. Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Turbina ma zadane dmuchać więcej niż w serii
spanky Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Turbina ma zadane dmuchać więcej niż w serii nie prawda, auto jest seryjne ...
IDUAL Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Turbina ma zadane dmuchać więcej niż w serii nie prawda, auto jest seryjne ... Dokadnie AJM wicej pompują niż np: AFN.
przemik Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Bedzie komplet logow , bedzie dalasza rozmowa... Kłódeczka. Unlock na prosbe autora.
machina Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Zgodnie z obietnicą poświeciłem dziś trochę czasu na zrobienie logów dynamicznych. Logi robione na 4 biegu, na trzecim nie za dużo widać. Log (0 - 001) Log (1 - 003) Log (2 - 004) Log (4 - 008) Log (5 - 011) Log (6 - 020) Jak tam koledzy waszym zdaniem to wygląda, no i to jest seria czy może jakiś soft?
chopok. Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 nie prawda, auto jest seryjne ... No głowy nie dam, ale nie spotkałem jeszcze seryjnego AJM-a który dmucha jak ATJ A odnośnie logów to wyglądają poprawnie
przemik Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 No głowy nie dam, ale nie spotkałem jeszcze seryjnego AJM-a który dmucha jak ATJ AJM i ATJ mają takie same mapy. Program w tym aucie jest seryjny.
spanky Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 nie prawda, auto jest seryjne ... No głowy nie dam, ale nie spotkałem jeszcze seryjnego AJM-a który dmucha jak ATJ zawsze musi byc ten pierwszy raz ...
machina Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 No to już wszystko jasne. Dzięki koledzy
Rekomendowane odpowiedzi