antonio Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Zobaczcie czy wasze numery VIN da się zdekodować na tej stronce bo mój nie działa http://vaglog.rtnet.pl/?o=oilgear tylko bez paniki chopaky
siu Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Na tej stronie jest napisane: Tylko dla aut: VW Passat 3C - silniki BMA, BKP, BMP Audi A6 4F - silniki BLB BNA BRE BRF Audi A4 8E - silnik BPW Panowie czytajcie wszystko
antonio Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Na tej stronie jest napisane: Tylko dla aut: VW Passat 3C - silniki BMA, BKP, BMP Audi A6 4F - silniki BLB BNA BRE BRF Audi A4 8E - silnik BPW Panowie czytajcie wszystko Powiedzial co wiedzial A niby jaki ja mam silnik??? Przeciez mam BPW
bobusiek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Mój też nie działa ale moje BPW jest na zębatkach (sprawdzałem w ASO)
siu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Na tej stronie jest napisane: Tylko dla aut: VW Passat 3C - silniki BMA, BKP, BMP Audi A6 4F - silniki BLB BNA BRE BRF Audi A4 8E - silnik BPW Panowie czytajcie wszystko Powiedzial co wiedzial A niby jaki ja mam silnik??? Przeciez mam BPW Czytaj ze zrozumieniem . Ty masz silnik BPW ale w Audi A4 B7 a nie Audi A4 8E jak jest napisane wyżęj. Pozdrawiam
yaboo Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Na tej stronie jest napisane: Tylko dla aut: VW Passat 3C - silniki BMA, BKP, BMP Audi A6 4F - silniki BLB BNA BRE BRF Audi A4 8E - silnik BPW Panowie czytajcie wszystko Powiedzial co wiedzial A niby jaki ja mam silnik??? Przeciez mam BPW Czytaj ze zrozumieniem . Ty masz silnik BPW ale w Audi A4 B7 a nie Audi A4 8E jak jest napisane wyżęj. Pozdrawiam A4 8E to jest własnie B6/B7 :gwizdanie:
antonio Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 Czytaj ze zrozumieniem . Ty masz silnik BPW ale w Audi A4 B7 a nie Audi A4 8E jak jest napisane wyżęj. Pozdrawiam jak masz takie bzdury pisać to lepiej nic nie pisz Mój też nie działa ale moje BPW jest na zębatkach (sprawdzałem w ASO) w ASO tzn. u nich wg ETKI? U mnie też wg odczytu VIN w ETCE wychodzi na to, że mam na zębatkach
antonio Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 moj tez nie dziala czyli lipa jakaś im wyszła na tej stronie
Rekomendowane odpowiedzi