Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jakie cb lepsze Harry III czy Johnny III ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie cb lepsze johny czy harry

zna sie ktos na tym prosze o szybką odp bo jestem przed zakupem

Opublikowano

ja mam Harrego :cool1:

Opublikowano

A czym one się różnią, wygląd ten sam podstawowe funkcje chyba też podobne (oba mają ASC). Jak dla mnie jedno i drugie za bardzo "nowoczesne" polecam Harrego II chyba najlepsze radio jakie używałem, z Unidena też byłem zadowolony ale nie miał ASC

Opublikowano

a co powiecie o walkerze ? WALKER

Opublikowano

mieczy Harrym a Johnym jest jedna bardzo istotna różnica

Johny pracuje tylko w AM

a Harry w AM i FM

w niektórych krajach CB chodzi właśnie na FM i w Polsce za parę lat tez ma być na FM

Opublikowano

Ja mam walkera, polecam

Opublikowano

Dokładnie johny pracuje tylko na AM a harry na paśmie AM i FM jak nie jeździ się za granicę to nie warto przepłacać ponad 100zł za harrego :cool1:

Opublikowano

Dokładnie johny pracuje tylko na AM a harry na paśmie AM i FM jak nie jeździ się za granicę to nie warto przepłacać ponad 100zł za harrego :cool1:

Zgadza się, Johny jest głównie przeznaczony na PL (AM) ale warto moim zdaniem dać parę groszy więcej i dopłacić do Harrego bo może się zdarzyć wyjazd za granicę i wtedy człowiek żałuje że wybrał Johnego, wiem to bo miałem kilku klientów co tak zrobili i musieli sprzedać radio albo kupowali nowe.

Opublikowano

mieczy Harrym a Johnym jest jedna bardzo istotna różnica

Johny pracuje tylko w AM

a Harry w AM i FM

w niektórych krajach CB chodzi właśnie na FM i w Polsce za parę lat tez ma być na FM

o tym przejściu polaków na FM to już sie mówiło jak na stojąco pod szafe wchodziłem ... w tym kraju to nigdy nie przejdzie ... za dużo ludzi ma radia AM

co do Harrego III i Johnego III to tak jak koledzy napisali Hary ma zakres pracy AM/FM , a johny tylko AM

ale też harry ma lepszą modulacje czułości odbiornika RF-gain

co do walkera ...

radio jest klasą samom w sobie ... następca JMC supercom ... wg mnie jedno z najlepszych CB samochodowych na świecie