Darkiew Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam, mam problem tego typu ze klimatronik zaczał regularnie mrugac zapalajac sie i gasnac co sekunde.Nie sa to zimne luty bo wszystko wyswietla ale zapala sie i gasi .Czy ktos miała tak prolem i mozna to naprawic czy trzeba kupic nowy panel klimy ? Dziekuje i Pozdrawiam
krzyniek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 mrugający klimatronik informuje o błędach więc tak jak Hack pisze podłącz Vag_a
Darkiew Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ok juz sie dowiedziałem ze mam rozkodowany sterownik i dla tego miga.Potrzebuje teraz kod jaki mam wpisac Vagiem w sterownik .Moze ktos ma gotowy kod to poprosze.Moj sterownik to 8DO 820 043D, 5HB 006 500 11.
Frimuś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 koledzy odgrzewam kotleta tak jak kolega pisal u siebie i ja poprawilem luty pomoglo na troche i znowu zaczal migac ale dziala prwaidlowo a po podpieciu vaga nic mi nie wyskakuje?
Rekomendowane odpowiedzi