Staszek20VT Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Witam, na Waszym forum jestem od jakiegoś czasu, a parę tygodni temu zakupiłem znane z forum Orzełkowe B7 3.0 TDI Quattro S-line. Podobnie jak u Orzełka zastąpiła ona mocnego Seata Leona 1M 1.9 TDI Top Sport (220KM & 430Nm). Ogólnie było przedstawione, ale pozwolę sobie powtórzyć: rocznik 2005, model 2006 - silnik 3.0 TDI BKN z 6 biegową manualną skrzynią biegów seryjnie 204 KM poddana kuracji u Aligatora (Dynosoft Katowice) obecnie 285 KM i 546 Nm; - przebieg 152 tyś. km. - napęd Quattro; - kolor czarny metalic; - koła zimowe BBS Motorsport 18" - koła letnie grafitowe 18" DTM Edition zakupione dzięki Waszemu forum; - obniżona -30mm sprężynami Eibach; - pomalowane zaciski hamulców na czarny mat; - pełny pakiet S-line z zewnątrz; - chromowane dodatki na zewnątrz; - dokładka Seat Cupra R pod przednim zderzakiem; - pełny pakiet S-line w środku; - środek półskóry z materiałem speed S-line; - czarna podsufitka; - el. szyberdach; - el. szyby przód i tył; - dwustrefowy klimatronic; - podgrzewane przednie fotele; - podłokietniki z przodu i z tyłu; - klimatyzowany schowek; - tempomat; - czujnik deszczu; - czujnik zmierzchu; - samościemniejące lusterko; - bixenon ze światłami do jazdy dziennej DLR; - listwy wykończeniowe ze szczotkowanego aluminium; - rękaw na narty; - wyjście na podłączenie I-poda w przednim podłokietniku; W związku z chorobą "modzenia" (prawie każde dotychczasowe auto był mocniej lub słabiej pomodzone) są i plany dla A4: - jak już wcześniej napisałem zdażyłem już zakupić felgi na lato - wrzuciłem też brakującą osłonę podszybia i akumulatora; w planach: - navigacja multimedialna RNS-E; - zestaw Bluetooth; - kierownica multifunkcyjna; - grill RS4 (zamówiony); - malowanie wnętrza lamp na czarno oraz wywalenie pomarańczowych kierunków; - przyciemnienie szyb delikatnie foliami; - i co tam jeszcze ciekawego na forum wyczytam i mi podpasuje Wrażenia z Audi: 100% zadowolenie, przez pierwsze kilometry bałem się tego auta serio, a to dlatego, że po sprzedaniu Leona jeździłem rzez trochę Peugeotem 206 1.4 i się lekko odzwyczaiłem Wiem, że zakup tego auta od Piotrka jest jednym z lepszych zakupów w moim życiu i patrząc na stan w jakim Piotrek mi go przekazał to dłuuugo będe z niego zadowolony. Pozdrawiam, Staszek
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Fajne autko, bezawaryjnego użytkowania życzę wiecej fotek wstaw
PABLO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Graty zakupów Wstaw więcej fotek Super że została w klubie
Orzeł Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Bardzo ładna sztuka , 100% zadowolenie i oby tak pozostało Mam nadzieje, że będzie Ci służyć tak jak mi !!
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Witam, na Waszym forum jestem od jakiegoś czasu a zdjęcia zrobiłeś jak byś dopiero sie zalogował :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 a laskę, kapelusz i wąsy już masz Nie pisz takich postów bo będzie kropek od zielonego
Oscar/Mariusz Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 super autko no i ten motor pod maską
Rafał34 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bezawaryjności i szerokości życzę. Zrób więcej fotek
Ponior Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Gratulacje, furka z pewnej ręki to najważniejsze. Daj więcej fotek. Fele możesz już zakładać, nie zapowiadali opadów Znam twojego leona więc tu pewnie też grubo będzie :gwizdanie: :gwizdanie:
bajk Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 graty oraz powodzenia w modzeniu btw, świetne zdjęcie
Dano Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 znając Stanisława pierwsze co zrobi to swap z 3.0 na 1.9 AGR na pompie, zaspawa szyberdach i założy 16 i do tego niebieskie wentylki no i może pokusi się na niebieskie spryski.
Ponior Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 znając Stanisława pierwsze co zrobi to swap z 3.0 na 1.9 AGR na pompie, zaspawa szyberdach i założy 16 i do tego niebieskie wentylki no i może pokusi się na niebieskie spryski. Dano ja moge ci załozyć w zagłówki 32" tv :gwizdanie:
Dano Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bartek a to nie mówiłem ci że potrzebuje na jutro kolejne 9 szt. :gwizdanie:
Staszek20VT Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Dzięki za wszelkie opinie Dano, Aga chciała kupić kapelusz, ale jej to z głowy wybiłem :gwizdanie: Tymczasem... dzięki koledze źrebak z tego forum zostały zakupione (od niego) felgi 18" z modelu DTM Edition... I autko dostało felgi na lato: Jutro, bądź w środę zostanie poddane "zabiegom" upiększającym Porządne mycie, glinkowanie, polerka i woskowanie...
reniek Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Dla mnie rewelacja Zapodaj jeszcze lotke na klape taka jak ma np bajk
Flyer Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Jakbys jeszcze pozbyl sie chromow, to by bylo git.
Rekomendowane odpowiedzi